Шок! Мара Отварачката Напсува Богданска: Пука ми на Ана*ната жлеза за теб! Ще Чук*м мъжа ти! Виж Тук:

Мара Отварачката се срина в очите на всичките си фенове само след няколко дни престой в Къщата на ВИП Брадър.

Оказа се, че зад привидно невинната външност на миньончето стои жена, която може да накара дори каруцарите да се изчервят. Мария не преживя факта, че е номинирана от Александра Богданска за изгонване от шоуто и начена да мъсти, където я види из Къщата. Но не с префинени женски номера, а с лавина от цинизъм.

Александра Богданска

„Може да се пукаш от ревност, но твоят Дани е мой и аз ще продължа да тренирам сутрин с него. Взех си го за личен треньор, а на мен мъжете никога нищо не ми отказват. Два пъти съм се женила и все за милионери! Новият ми приятел също е богат и изпълнява всичките ми желания“, изтъкна пред омразната си Богданска своите достойнства певачката.

Малко преди това тя се похвали, че е най-известната фолкпевица в България, а освен това има издадени най-много клипове и албуми.  А с Брадъра си уговорила не само най-високия хонорар от всички, но си извоювала и да излиза по всяко време от Къщата за участия, както и два пъти седмично да й водят дъщеря й Марая на свиждане.

С всички тези привилегии тя реши, че е звездата на сезона… Но твърде скоро с изненада установи, че никой не й обръща внимание. Камерите гледат да я скрият, защото от сутринта хваща чашата с водка, а другата й ръка не изпуска цигарата.

И целият мит, че Гущеров я научил да живее здравословно, че била отлична домакиня и истинска светска дама, изведнъж рухна.

След като обсипа Богданска с ругатни, Мара се уедини с Енджи Касабие в банята, където изтърси: „Пука ми на аналната жлеза от тая дълга манекенка!“

Енджи зяпна и не можа и дума да продума, зашеметена от циничната  реплика на фолкаджийката. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. По призива: „Игнорирай Волен!“, бих призовал: „Игнорирай, „Биг Брадър“!“

  2. Не гледам това предаване, въобще не ме интересува какво си говорят някои си. А Мара, пък и не само тя – те не подлежат на какъвто и да е коментар. Игноре!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *