Миска се гаври: Минахте ли през Никлозета?

Николета голС нов прякор се сдоби Николета Лозанова през последното денонощие и той й беше лепнат от миската Ваня Пенева.

Ваня подигравателно  написа в профила си в социалната мрежа „А вие тази вечер минахте ли през Никлозета преди лягане?!“.

Прякорът лепна като ръкавица на плейметката, тъй като тя има не само клозетни снимки, но и предаването й беше наречено по такъв начин – като място, където се изливат нечистотиите и дълго пазени лични тайни, богато украсени от въображението на водещата.

Не е ясна засега причината за враждата между двете хубавици, но според  клюките на ухо в напрежението между тях има заслуга  популярният пловдивски бизнесмен Мартин Данона.

Не е тайна, че той и Ваня баха гаджета преди година, а Николета пък го познава, защото и двамата са от Пловдив и се движат в едни и същи среди.Точно госпожа Божинова е хвърлила на ухо на Данона прозрението, че Ваня не е за него и само го използва.

Мартин не се замислил особено, когато и Ванко 1 подкрепил слуха. Той решил, че наистина тя е с него заради парите му и сложил край на отношенията си с Мис България 2011, разказват  от града под тепетата.

Още тогава Ваня яко намразила Николета и сега решила да си отмъсти, когато  куп публични личности скочиха на футболната съпруга и нейната некадърност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nO1lEACPdqE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *