Иво Аръков и Мика Стоичкова скъсаха с гръм

Мика и ИвоВъпреки че само допреди няколко дни Мика Стоичкова и Иво Аръков играеха ролята на съвършената светска двойка и редовно даваха интервюта пред всички медии за пламенната си  любов си, те внезапно скъсаха.

Официалното съобщение се появи първо в профила на щерката на Камата във Фейсбук, а малко по-късно и в този на актьора.  Явно доста афектирана от развоя на събитията и от скандал, който не е ясно какъв е бил, Мика яростно е изтрила всичките им общи снимки, публикувани  в социалната мрежа. „Ще помоля всички, които  поставяха досега името ми и това на Иво Аръков под един  общ знаменатели ни наричаха двойка, отсега нататък да не го правят! Официално раздялата ни  факт. Няма да пиша за несходство с характерите, защото е банално. Истината е, че при нас е, че се получи сблъсък на две силни личности, които нямат еднакви призвания и се изявяват в различни области. Точно затова  пътищата ни се разминават – Иво тръгва  отново към театъра и изявите си, а аз с  приятелски чувства  го аплодирам! Приказката ни свършва …сега!“,  написа  Мика в социалната мрежа.

Почти идентично съобщение се появи и в профила на  актьора, като разликите в изразните средства са съвсем незначителни. Или двамата се ги писали заедно, или са преписвали един от друг, или упорито искат да скрият истината. А каква е тя, ще се разбере след време. Това несходство в характерите звучи твърде измислено, за да е истина. Най-вероятно Иво е кръшнал, или Мика прекалено го е притиснала с изискванията си и капризите си.

В интервю само  преди няколко дни щерката на Камата  заяви, че двамата са повече от година заедно, много се обичат,  не могат да се наситят един на друг и даже мислят за сватба, като тя ще е с  дантелена рокличка на плажа.

Слухове обаче вече мълвят, че Иво е бил по сметка с Мика, дълго е чакал да потекат пари от бъдещия му тъст, или поне работа в Холивуд, но Камата е свидлив и не обсипал двойката с лукс и долари, а оставил дъщеря си сама да се сети що за мъж си е избрала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/s6avuRCD4sk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. С мъжкар баща не върви с гейчета интелектуалци.Рано или късно ще намери типът мъжкар за нея.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *