Ники Михайлов превърна Алисия в живо Барби

аЛИСИЯ И НИКИ1Алисия изглежда по-добре от всякога и прилича на истинско  живо барби, дивят се колежките и феновете й. В последните месеци певицата се разхубави сякаш с магическа пръчка  и не спирала да изненадва публиката  при всяка поява на сцената.

С фитнес и други прийоми тя е оформила идеално тяло с приятно  загатнати мускули, плоско секси коремче и стегнато дупе, на което могат да завидят и най-запалените  спортистки. В косата й вече няма никакви изкуствени кичури, тя се появява с  естествената си лъскава грива, а лицето й е станло толкова гладко, че даже си позволява да излиза на участия почти без грим.

Всичко това е  благодарение на Ники Михайлов и неговото отношение към нея. Двамата вече са се разбрали с родителите си, минават за сериозна двойка, разбраха се да не обръщатникакво внимание на клюките и интригите, които непрекъснато се завихряха около тях, а основата на повечето стоеше Николета.

Двамата вече са сигурни в любовта си и скандалите им останаха  в миналото. Рецептата е проста. Ники  не спира да я глези и да й доказва, че е единствената специална жена в живота му най-голямата му любов и неговите чувства я преобразиха. Когато една жена  е спокойна, обичана и щастлива  това й личи и я преобразява, категорични са колежки на певицата.

Освен това Ники е решил да се ожени за нея, което окончателно я е трогнало и сега Алисия просто е на върха на щастието. И дори да има клюки за нея, тя изобщо не ги чува, толкова е отнесена от любовта си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zt7s7wusqJQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *