Виктор Калев иска бебе от врачка

Виктор КалевОт известно време Виктор Калев буквално е превъртял на тема врачки и магии, разказват  колегите му от  „Шоуто на Слави”. Актьорът от няколко месеца съвсем буквално започнал да се паникьосва, че ще остане стар ерген. 

Той се обърнал с проблема си към бургаска ясновидка – туркиня, която успяла да му внуши, че има тежко родово проклятие. Според нея точно тази била причината да не му върви в любовта, да го зарязват и да не може да си намери жена, който истински да го обича и с която да създаде семейство.

 Клетият Виктор, съжаляват го колегите му – има само една голяма и сериозна мечта – да стане баща, но някак  не успява да запази за дълго нито една от връзките си. Сега си е внушил,  че липсата на късмет е заради стара магия и пръска хиляди левове за да я развали.

Сигурно се е изръсил вече с над 20 бона и постоянно пътува до Бургас да му правят най-различни  ритуали и тайнства, а най-вероятно цялата работа е измама, жената го лъже и почти го разори,  казват загрижено  колегите на топ актьора.

Всички вкупом му давали съвет да спре да вярва на самозваната ясновидка, но той бил убеден, че от работата й имало голям ефект и жените вече гледали сериозно на него. А и вече бил дал толкова много пари, че не искал да се отказва на финала на развалянето на магията, след което трябвало да срещне дългоочакваната си  половинката  в живота.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Aw_dgoGJyJs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *