Шок! Дядо се разхожда, маскиран като се*с кукла

секс кукла70-годишен американец осъществил голямата си мечта – да се превърне в жена.  Той си купил специален костюм, който го превръща в кукла за се*с  и това станал обичайният му костюм за разходки.

Хората го гледали доста стреснато по улиците и никой не подозирал, че под късата поличка и напращелите гърди се крие старец.

Разведеният пенсионер на име Рори охотно демонстрира по улиците  всичко, което е  свързано с леко перверзния маскарад. Той ходи с  гумено „женско тяло” и  специална неподвижна маска, която окончателно го превръща от сбръчкан старец  в жена, нищо, че жената е  кукла.

Особнякът споделя, че  излеле навън без маската, хората го сочат с пръст и му се подиграват. Но щом сложел  и маската, всичко се променяло. Никой не се смее, никой не се подиграва, даже  по лицата на хората е изписана тревога, а на други направо паника. Рядко се прокрадвало и съжаление. Чувствам се  съвсем различно,  обяснява щастливо старецът с перверзни наклонности. А когато вървя по улицата самият аз с моето си тяло, никой не ми обръща внимание, сякаш съм невидим.

Оказва се, че Роби изобщо не е откривател на този вид забавления. Фирмата, която произвежда  костюмите, предизвиква  доста широк интерес от страна на клиентите, които  разглеждат каталозите и купуват онлайн от всички точки по света. Досега с подобни одеяния са се сдобили  около 400 000 мъже.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *