Емануела пипна богат наркобос

Емануела бюстРумен Стъкларя е най-новото гадже на Емануела, мълвят нейни колеги.

Певицата и новата й тръпка пазят пълна тайна за отношенията си поради спецификата на нейната и неговата професия и най-вече от суеверие от нейна страна. Тъй като всяка поредна любов при нея завършва с фиаско, мъжете бягат и я изоставят даже и пред олтара, тя се зарекла повече да не споделя връзките си и да ги крие от медиите.

След голямото приключение с единствения й законен мъж Никола, двете сватби, особено едната в ефир и пред погледите на цяла България и последвалият бърз развод, певицата се е покрила от медиите и разговаря охотно само за клиповете и песните си. Тя се появи единствено тогава, когато сайт я обяви за умряла  и разпространи некролога й.

Тогава певицата скочи и каза, че слухът за нейната смърт е прекалено пресилен, че е жива и здрава и вече се нагледала, наслушала и начела на всякакви простотии за себе си. Но пък жива да ме погребат, това вече малко мина границите на нормалното за жълтите сайтове, размаха пръст тя.

Двамата със Стъкларя се запознали по обичайния начин. Тя имала участие в столичен клуб, а той пък бил дошъл да се повесели. Емануела много му харесала и като визия и като пеене и развеселеният бос започнал да пъха пачки в деколтето й.

По-късно  я поканил на своята маса. Компанията била весела, шампанското се леело като река, а две млади сърца се намерили и се влюбили. Но решили всичко да остане тайно заради лошата прокоба, тегнеща над всички връзки на певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZSji_DyNOVE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *