Глория смело: В попфолка всичко е фалш!

ГлорГлория призна, че вече се чувства преситена и даже  отвратена от фолк музиката, която се лее у нас. Всичко е толкова постно, толкова кичозно, няма дори мелодичност, а ритмите са едни и същи, само текстът се сменя, каза ядосано тя.

Преди  време имаше истински добри композитори и текстописци, правехме разнообразна музика и песни, имаше повече балади, които разтапяха публиката даваха се пари за различни идейни клипове. Сега всичко се превърна в пълен фалш, всеки  вече пее само за пари и секс. И от време на време и наркотици и алкохол. Това не е моят стил , трудно се вписвам вече в картинката и критериите,  казва Глория.

В гилдията злорадо коментират, че тя вече искала да се пенсионери. Даже се чуха приказки от сорта, че нямала сили да стои повече от час на цената, тялото й било уморено и изхабено. Вероятно пускащите злобните коментари са забравили, че преди година певицата участва в „Денсинг старс“ и сложи много младоци в джоба си с изключителната си пластичност и стройното тяло, което може много повече от час да остане право.

Ако Глория е за пенсия, то тогава Ивана и Камелия вече са за старчески дом, поради доста по-голямата им възраст. Цялата помия в момента се изсипва върху певицата заради факта, че тя страни от колежките си, живее собствения си живот, не зависи от участия, събрала е достатъчно пари и подбира песните, които пее.

Не иска да изпадне до нивото на комерсиалното, а всяка отлъчила се от стадото овца бива веднага оплюта.

Глория има и смелостта да каже истината за нивото на попфолка, което непрекъснато запада и става все по-еднообразно, а песните вместо да се пишат от наши композитори, направо се крадат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QTxsJJI0c4k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *