Бареков се закани: Пращам Бойко Борисов в затвора за 150 убийства

Бареков голямаГласувайте за мен и аз още на 6 октомври ще вкарам Бойко Борисов в затвора, заяви днес Николай Бареков. Той е участвал в над 150 убийства и аз мога да го докажа. Имам данни, имам документи.

На фона на престъпленията на Борисов, приятелят му Цветан Цветанов може да се окаже  просто една безобидна нощна цветарка. Лидерът на ББЦ уточни, че  твърденията му не са безпочвени и има свидетели и докумети. Те са свързании  с решението на председателя на ГЕРБ да го даде под съд за клевета, тъй като Бареков казва това не за пръв път, а Борисов се закани, че е завел над десет дела срещу него.

„Аз като член на Европейския парламент, аз ще предам всички факти, с които разполагам и на европейските правосъдни институции. Ако българският съд иска, ще предоставя  доказателствата си и  в открито или закрито съдебно заседание по делото, което Борисов е завел срещу мен. Ще поканя всички медии и ще им покажа част от документацията, с която разполагам.  Не съм се отказал да завърша съдебната битка с българските политици-престъпници до край, заяви  Бареков.

Той хвърли в общественото пространство и въпроса – знае ли Борисов кой от крими контингента ни се ползва с прякора Мазния. Чакам експремиерът да ми отговори, каза предизвикателно Бареков. Да ми отговори и на въпроса дали е готов на съдебна битка с мен, защото тя ще се превърне в политически мач и аз ще го спечеля.

Това неочаквано изказване на Бареков предизвика различни коментари. Едните са, че той се страхува от делата за клевета и се опасява да не бъде осъден точно преди изборите и да изгуби електората си. А другите,  че наистина знае нещо за Борисов и чака удобен момент преди октомври да го смачка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qQRR9p7_AMc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Това ли е поредния психопат който е избран за шут да отклонява вниманието, докато други крадат яко?

  2. Хвани единия, удари другия, а за кого да гласувам на изборите, отсега нямам идея.

  3. Борисов уби много повече хора, оставяйки ги без работа и хляб…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *