Мика Стоичкова започна гореща афера с Криско

Мика и ИвоМика Стоичкова оричаше яростно, че е скъсала с Иво Аръков заради появата на друг мъж на хоризонта, обаче истината лъсна наяве.

Щерката на Камата е имала паралелен любовник и именно заради горещата си афера с него е поприключила набързо уж едногодишната си страстна и възвишена връзка със звездата от филма „Фамилията”. Изневярата на буйната Стоичкова щерка  била разкрита от млади музикални изпълнители, които станали на няколко пъти свидетели на е изявявите й с новия й любовник – рапърът Кристо. Тя идвала тайно, докато той имал участие в някой клуб и след това двамата изчезвали за по час два. Алибито на разглезената Мика пред Аръков било, че се е забавлявала в клуб, докато той спи, за да отиде рано сутринта на репетиции или снимки. Аверите на певеца издънили новата двойка, разказвайки за нея на познатите си, а те от своя страна на други познати. И така новината обиколила цяла София, но чак два месеца след началото на палавата афера.

Наскоро Мика даже се похвали, че ще участва в новата песен на рапъра,  като побърза да обясни, че че била поканена от продуцентката му Мария Илиева, а не от него. Колегите му обаче нямали никакви съмнение какви са отношенията му с участичката в клипа  и истински  съчувствали на брутално изритания Аръков. Заради щерката на Камата той пък остана без работа и дом, единствено с обещанията, че баща й ще го прави актьор в Холивуд. Сега Иво  теши мъката си  в алкохолни запои.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *