Шок! 92-годишен Отело закла жена си от ревност

 Русе92 годишен мъж от Русе уби жена си на връх Нова година. Гъркът Христос Душекос е наръгал смъртоносно 78-годишната си съпруга Мария Ефремова, а причината е ревност.
Сигналът за кошмарното убийство е подаден на 1 януари следобед, след като тяхна позната позвънила на вратата, за да им честити новата година. Никой не отворил и жената опитала да се свърже с тях по телефона, смятайки, че са пуснали телевизора високо и не чуват. Когато не чули и телефона, който звънял много силно и отеквал из цялата къща, познатата  сигнализирала на 112.
Изпратените на място оперативни екипи открили в  заключения апартамент два вкоченени трупа – на 78-годишна жена  и на 14 години по-възрастния й съпруг, който е гръцки гражданин.

Жената била е наръгана четири пъти  с нож в гърба, а мъжът е открит мъртъв върху тялото й, сякаш се опитвал да я съживи. От полицията засега не уточняват дали Христос  се е самоубил или е получил инфаркт или инсулт, когато е осъзнал какво е сторил на любимата си Мария.

Една от основните версии на следствието е, че се касае за битова драма. Съседи разказали на разследващите, че гъркът ревнувал жена си, въпреки годините й и непрекъснато й вдигал скандали, че се заглежда по други мъже и даже по момчетата от блока. Двамата непрекъснато се карали, Мария го уверявала, че не заглежда никого, но той не й вярвал. Следял я непрекъснато и смятал, че тя ще избяга с някой младеж.  Не се изключват обаче и други версии, но основната е тази.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *