Кубрат и Тервел успяха да накарат жените си да се кротнат и да се прегърнат

Андреа и ДианаЖените на Тервел и Кубрат Пулеви направиха нещо невиждано. Диана и Андреа, за пръв път се щракнаха заедно.

Дълги години медиите  спекулираха  по темата и така не стана ясно дали двете се понасят. По-скоро се смяташе, че Диди никак недолюбва фолкпевицата и я смята за срам за семейството.  Тя упорито отказваше да бъде в една компания  със скандалната певица, която се повявява полугола на снимки и в чалготеки и избягваше каквито и да било срещи с нея.

Тервел и майката на детето му даже  не ходят на рождените дни на Андреа, въпреки че винаги са поканени, а волейболистката дори не е  виждана досега на празненствата  и на  Кобрата, пише  HotArena.net.

Изглеждаше отстрани така, че спортистката упорито се стреми да избягва всякакви срещи и контакти с жената на брата на нейния мъж, като не се появяваше на техните или общи  празници, най-вероятно от ревност или страх от сравнение. А имаше и идеално оправдание – работи в Турция, има много тренировки и няма време за маанета.

Неочаквано обаче новата 2015 година  Диана и Андреа отпразнуваха заедно. Фолк фурията веднага постна кадър, на който двете дами приятелски са се гушнали, а Ненова се е усминала  до ушите.

Или ледовете между двете са се стопили, или мъжете им са наредили двете най-после да се опознаят и да се отнасят като роднини една към друга. Може би Диана просто е приемала несериозно връзката на Кобрата и е смятала, че ще отмине, но шестте години съвместен живот между двамата са я накарали да се примири със скандалната си снаха. Между другото и Диди няма брак с Тервел и също живеят на семейни начала, а детето им го гледат неговите родители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *