Невероятен скандал! Плевнелиев се развежда!

ПлевнелиевиНов сериозен скандал избухна в семейството на президента Росен Плевнелиев, който не е нито първи и май не е последен.

След като съпругата му Юлияна се изпъчи на челно място на протест срещу ГЕРБ  в понеделник на Президента му писнаха ушите от критики. Скандалното поведение на така нареченета първа дама за пореден път разклати  брака й, урони престижа на съпруга й  и отново подхрани упоритите слухове за вледенените им семейни отношения. За четири години, откакто той е държавен глава, тя  не се е появявала нито веднъж на публично място с него, нито е спазила поне веднъж протокола.

Юлияна  предпочете да подкрепи приятелката си Галя Прокопиева и бизнеса й, вместо да се опита да запази достойнството на бащата на трите си деца. Докато тя си прави каквото си поиска, той обира политическите шамари, но на нея не й пука особено.

Съсипва авторитета на мъжа си, семейството си и открито не спазва  официалния етикет, като показва пред всички, че не се съобразява с неговата политическа и служебна позиция за нищо. Оттам подхранва и  клюките, че бракът им отдавна консумеран и  е станал  фиктивен итя само изчаква да свърши мандатът му, коментират в политическите среди.

Още от 2009 г. се говори, че президентът и първата дама са били пред развод, но ще го направят  официален, веднага щом Плевнелиев напусне поста си на „Дондуков” 2. Колкото и да бе дискретна, Юлияна няколко пъти беше засичана с различни мъже в заведения, докато мъжът й се занимава с държавни дела, а когато го избраха за президент, тя избухна с анги ГЕРБ лозунг в профила си във Фейсбук и дори не отиде да го поздрави.

Г-жа президентшата дори щяла да има финансова изгода от развода, защото щяла да получи близо 3 млн. лв. при подялбата на семейното имущество, което е натрупано от  различни бизнес начинания на Плевнелиев преди той да влезе във властта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *