Стоянка Мутафова сложи ботокс на 93

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЗа красотата и за суетата няма възраст! Стоянка Мутафова доказа на практика тази максима.

Примата на Сатиричния театър, която само  след две седмици ще навърши 93, изглежда доста подмладена, а лицето й съвсем не като преди, осеяно с бръчици.

Голямата актриса е свалила около 30 години от физиономията си заради инжектиран ботокс. Тя  си е луда, изключително е  суетна, никога не излиза неглиже навън, винаги си слага  червило и нищо чудно да е накарала  Муки да я закара  в някоя клиника за пластична хирургия, коментират  колегите на Госпожа стихийно бедствие.

Те обаче твърдят, че  тя не е дотолкова луда, че да се подложи на лифтинг на достолепната си възраст, затова е избрала по-лесната и по-щадяща процедура, която ще вдигне самочувствието й. Самата Мутафова няма никакъв проблем да даде няколко хиляди лева, за да изглежда по-млада и да се освежи, тъй като от турнетата и непрекъснатите си театрални участия получава прилични  доходи.

Нейни близки издават, че макар да се  придвижва трудно заради травмата на крака си и изтъркани хрущяли, Стоянка винаги е с изрядно натъкмена прическа, с грим, с добре подбрани хубави дрехи и неизмеснно  ефектна шапка. Тя правела това не само от суета, а и от уважение към публиката си, която самата тя боготвори и заради нея иска да изглежда прилично.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *