Традиция! И новата Мис България насилвана в тоалетна!

Мис БарабанТежко минало е имала новата ни Мис България Симона Евгениева.

Бившият й приятел бил  не кой да е, а криминалният мачо  на Северозападна България Стефан Емилов – Мачката. Какво е привлякло момиче на 16 години у 27-годишен мъж, не е ясно, но двамата били гаджета, а тя сериозно хлътнала по него.

Момичето от Монтана излизало с него, когато още било в  10 клас, но по-късно осъзнало, че е направило грешка  си и поискала да се разделят мирно и тихо. От Мачката обаче не можело да си тръгнеш бързо и  лесно и без патърдии и скандали.

Ако не му вдигаше телефона, той  веднага довтасваше и паркираше беемвето си пред двора на училището, крачеше край него  и я чакаше да излезе. След това й вдигаше скандал, нищо че тя се оправдаваше, че имали класна и учителката ги накарала да си изключат мобилните. Беше голям тормоз, разказват  съученички на Симона.

През пролетта на 2010-а бъдещата миска  станала жертва на внезапния нагон на гаджето си. Грозната история станала  в дискотеката „Ъндърграунд” в късно през нощта, когато една ученичка би трябвало да е отдавна в леглото си. Тогава мъртво пияният и яко надрусан Стефан се скарал  с приятелката си, защото искал да му направи нещо под масата, а тя пък искала вече да се прибира вкъщи.

Грабна  я през кръста и я вкара насила в мъжката тоалетна, като забрани никой да не влиза вътре. След около 10-15 минути излезе с доволна физиономия, а малко след това Симона си тръгна от заведението с рев и дори не си взе дамската чантичка, която остана в сепарето на Мачката, разказват очевидци на отвратителната случка.

За щастие на Евгениева, малко след тази история Стефан Емилов бил арестуван след зверско меле в заведение във Враца. Това ги разделило.

Интересно е,че и на Елена Кучкова са се случвали подобни неща и тя признава, че е била жертва на насилие, когато била в последните класове на гимназията.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *