Мария и Гущеров с предбрачен договор за милион евро

Мария сватба1Мария и Християн Гущеров са подписали пред нотариус предбрачен договор преди да се оженят.

Те не разгласили тайната, но все пак се разчуло. Хитрото миньонче успяло да убеди любимия си да подпишат предбрачно споразумение и ако то бъде  нарушено от негова страна  тя прибира обезщетение от  1 милион евро.

Според договора, който бил предложен  от майка й  Йорданка, ако Християн се влюби в друга и  поиска развод,  е длъжена да преведе в сметката  на Мария безапелационно  1 милион евро. Освен това, на младата булка трябва да се даде и половината  от имуществото на семейството, придобито след брака, което всъщност е по закон, но за всеки случай било прибавено в договора.

В началото семейство Гущерови не били особено склонни да се съгласят с доста жестоките клаузи, които заробват сина им с неговата любима Мария.

В крайна сметка обаче майка й Йорданка успяла красноречиво да уговори сватята си, че е в реда на нещата да се подпише такова споразумение.

Освен това в договора има и клауза, че ако от брака се роди дете, бащата трябва веднага  да му отвори влог в банка, в който да депозира 1 милион лева, за да бъде осигурено то, когато навърши пълнолетие. Мария също имала сериозно задължение – да бъде вярна на мъжа си. Ако певицата изневери на Християн, договорът се разваля и тя няма да получи нито лев от развода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *