Християн Гущеров и Мария заедно и в двете нули

0

Милионерският син Християн Гущеров е на път да мине и Отело и други известни литературни персонажи. Той дотолкова се вманиачил по  Мара Отварачката, че ходел с нея дори до тоалетната, разказаха техни приятели.

Не за друго, а за да не се обади тя на някого оттам по телефона и да му изневери. Певицата живее в златна клетка, но засега явно няма нищо против. Гущеров придружавал любимата си не само в тоалетната, но и при гримьори, фризьори, козметици, кола маска и всички интимни места, където жената трябва да е сама, а не да я гледат с ролки на главата. Той вече й забранил да се среща с някои приятелки и й избирал други. Формирал й нов кръг, в който тя да общува. Даже стигнал дотам, че поел пълен контрол над дъщеря й, следейки къде играе, с кого играе и трябвало да й даде специално разрешение, за да посети нечий рожден ден. Най-строга била забраната за участия на Мария в клипове и клубове.

От Пайнер вече смятат да изгонят певицата, тъй като в момента тя не им носи пари, а само нерви. Засега на Отварачката като че ли й харесвало да бъде милионерска съпруга. Тя капризничела навсякъде, връщала сервитьори по няколко пъти, защото не харесвала яденето, питала гардеробиерки „Кво си ма зяпнала, ма!“, изляла чая върху крака на друга сервитьорка, защото не й харесал. Всички тези изблици били посрещани одобрително от съпруга й и той даже я целувал, за да я успокои. Обича ме, затова ме ревнува, хвалела се тя на приятелките си, но нервността й показва, че от толкова много любов явно вече започва да й писва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zqYypvW2UJo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *