Страст! Баба оперира катеричката си, заради млад любовник

 баба вагина74-годишна жена решила да се подложи на процедура по подмладяване на „най-милото“ си заради своя 30-годишен приятел.

Абигейл не била правила се*с цели 20 години, след като починал съпругът й, но срещнала настоящия си партньор и изведнъж живнала, защото усетила онова приятно чувство, на което му казват „Да те лъхне вятърът“. Жената отишла при лекари и поискала да я оперират и да я направят по-тясна и по-желана, но те й отказали, защото сметнали, че е рисковано да правят всякакви интервенции.

Но влюбената жена не се отказала. След като лекарите  й отказали, но тя открила в интернет сума ти  хора и треньори, които били готови да й помогнат срещу съответната сума, разбира се. Абигейл се доверила на някаква си  Лиса, която няма никакво медицинско образование, но пък работи като  сексуален педагог и прави лек тунинг на женската вагина.

Лиса лекувала, според обявата,  сухотата и увисването на женските гетиналии. Така бабата се озовала при нея и започнала процедурите. Те съдължали по половин час гимнастика всеки ден, в която участвало и „най-милото“ й, пиърсинг, с който се прикрили поувисналите части и даже им бил придаден плав вид и няколко крема за овлжнавяне.

Така палавата Аби всеки ден се чекнела на упражненията, после се мажела с витамин Е и кокосово масло, където трябва и добавяла и мед.

Дали Лиса е помогнала или просто въображението на Абигейл й помогнало да се чувства подмладена там отдолу, историята мълчи. Но тя станала палава като момиченце и била щастлива, че любовникът й я облъхвал почти всеки ден и бил силно възбуден най-вече от златната халка, палаво защипана на катеричката й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *