Кремена Халваджиян събра гости като за Циганска Сватба на Кичозен Рожден ден! СНИМКИ

0

КременаКремена Халваджиян похарчи най-малко  20 хиляди лева за рождения си ден – и то само за мезетата и напитките, пресметнати на цени на едро.

Цената на роклята й и аксесоарите изобщо не влизат в сметката, тъй като тоалетът бе купен от Милано, а там марковите рокли започват от 1 000 евро нагоре.

Екстравагантната стилистка покани над 150 души в собствения си  клуб, а партито беше по-голямо и от пищна сватба. Самата тя пък беше закичила корона със скъпоценни камъни на главата си, която се губеше в кичурите на странната й прическа.

Бижуто е подарък от мъжа й Магърдич Халваджиян за годишнината им. То било поръчано три месеца по-рано при италиански бижутер, който го изработил ръчно, а моделът е уникат, създаден специално за Кремена. Колко струва този подарък даже не смеем и да си помислим.

Роклята също е от него – с воали и панделки!!! И на 47 години дамата се облече като застаряваща кичозна принцеса.

Крамена1Сред гостите бяха видни светски личности и хора от предаванията, които братята Халваджиян продуцират. На първо място беше цъфнала Гала, която освен Стефан, беше довела и дъщеря си. Джуджи също беше пристигнала семейно.

Благодарните гости пък се представиха с подаръци за хиляди левове, половината от които Кремена едва ли ще използва, но такъв е етикетът.

По масите имаше само отлежали напитки и скъпи мезета, така че семейство Халваджиян да покаже на гладния народ нагледно как празнуват богатите в България.

„Кому е нужен този безсмислен разкош, запитаха се хора в социалните мрежи, след като видяха снимки от празненството.

Пари за „Х-фактор“ няма, но за балове и корони със скъпоценни камъни – има“, коментираха други.

„Важното е рожденичката да е доволна, а младите таланти ще почакат до следващата година“, написаха трети, шашнати от показността и разточителността на събитието.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *