Радев и Петков – Американски Резиденти или Обикновени Идиоти?!

Полк. Николай Марков:

Днес Конституционния съд разобличи американския резидент Румен Радев като длъжностно лице /най-високопоставено в държавата/, което най-съзнателно е погазило Конституцията на Колонията България с назначаването на западния агент Кирил Петков за министър. За самият Петков няма какво да кажа, защото той е класическо юпи, познато вече по нашите балкански ширини. Прекалено добре познато и запомнено явление.

Радев, нали щяхме да служим на върховенството на закона! Каква стана тя сега? И какво правим с такъв резидент, парашутиран отвън на върха на държавната власт?

Престъпления срещу Републиката, Наказателен кодекс.

 

Николай Бареков:

Конституционният съд отсече: Кирил Петков е бил двоен гражданин и указът на Радев за неговото назначаване е противоконституционен. Гилотината падна!

Кирил Петков е измамник, защото е подал лъжлива декларация до президента, че е само български гражданин, с цел облага – да стане служебен министър на икономиката.

Какъв обаче е Радев – умишлен нарушител на Основния закон или идиот, оставил се да бъде заблуден и измамен от един професионален лъжец? А Радев можеше и сам да си провери в ГРАО с два клика на служебния лаптоп какъв човек назначава.

Сега стартират серия от дела в съдилищата срещу решенията, подписани от Петков от засегнати страни и лица. А прокуратурата трябва да поиска от ЦИК имунитета му и да му повдигне обвинение по НК за подаване на лъжлива декларация до държавен орган.

 

Стела Банкова:

ДВАМА ПРЕЗИДЕНТИ

не са били запознати с казуса  „Кирил Петков“:

Румен Радев

Джо Байдън

 

Ивелин Николов:

Интересно ми е какво мисли посланикът на САЩ госпожа Херо Мустафа за нарушението на Конституцията от Румен Радев и Кирил Петков. Чувал съм я десетки пъти да коментира загрижено върховенството на закона у нас. Предполагам, че не би проявила двойни стандарти и отново би се намесила безпардонно във вътрешните работи на България, макар и да става въпрос за нейни любими назначенци. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Бреййййй , какви буквоядци били тия !
    А същият този „прецизен“ конституционен съд ЗАЩО си трае за дипломата на Гешев ?
    Или по-скоро за липсата на такава ?
    Дали пък съдиите там не са точно толкова зависими от мафията , колкото техните колеги които НАЗНАЧИХА Гешев практически БЕЗ никакъв ИЗБОР ???
    Рибата ВИНАГИ се вмирисва откъм главата !

  2. На тези покъртително ридаещи, потресени от чутовното престъпление на Радев минава ли изобщо през пипето, че са просто бубулечки с някакъв принос в тоталната война на Тиквата? Че тази война, със знаме грешния избор на Кирчо ,се води за да засенчи безбройните престъпления на дебила от Банкя и трайните поражения на неговите бацили върху държавния организъм? Има ли измерение за тяхното вредно въздействие върху всичко и всички не само за 12 годишното им безчинство, но и за състоянието на страната днес и за години напред? И срещу това ден и нощ,(подобно на идиотията „КОЙ“) малък брой бубулечки, усърдно отразявани и тиражирани от угояваните от ГЕРБ медии, ни обливат с вариации на възмущението си от подведения „грешник“ в президентството. Питам аз: съизмерима ли е тази Радева грешка, направерна по недооценен съвет от екипа му или прибързано решение продиктувано от безвластовата агония на държавата … със съзнателното ограбване, съсипване и покваряване на държавата от сикаджийския бандит? А защо се надуват тези йерихонски тръби е ясно.За да се срути безалтернативният авторитет на Радев и да не се помни и споменава каквото и да е за мракобесието и престъпленията от властването на Тиквата. И сега Радев бил американски агент. А какво беше и е Тиквун? И в какво е силата му отново да вири глава все едно нищо не е правил и омазал където е пипнал? В ПАРИТЕ – ограбени от бизнеса, държавата и народа. ПАРИТЕ по сметки на ГЕРБ, чекмеджета, долапи и тайници, и поверени на офшорки, доверени авери и задоволяващи похотта на примата пачаври. Каква дейност би развивал Тиквата без средства? Само с приписваната му комбинативност или с въздишаната от медиини патки „харизма“? Да бе. Ако Тиквата не е тяхно куче защо янките не стопираха тези пари, а го оставят още да мъти държавата и да драпа да му се размине? Изглежда че все още може да им е полезен.

  3. Тези двамцата красавци – Киро „Само да кажа“ и Асен Василев – много точно ги характеризира Валентин Вацев. Нарече ги много точно Макс и Мориц (който не знае това са герои от детска книжка на Вилхелм Буш, интересно завършават), Остап Бендер и Шура Балаганов и герои от расказите на О’Хенри. С две думи двама мошеници. Гласувайте за тях.Ама после пак да ни ривети.

  4. Съюза „или“ в заглавието ме смущава. Вероятно е „И“. Така има логическа свързаност, пък и синергия. Отношение към централата по първата точка и отношение от суверена по втората.

  5. КИРЧО И КОКОРЧО ПОРЕДНИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ТЕ ЩЕ ИЗГАСЯТ ЛАМПАТА

  6. Ако си американски лакей дори и да нарушаваш всички закони в България ,то може да станеш и министър председател.

  7. Президента и служебното правителство берат в момента плодовете на своето бездействие срещу статуквото-мафията!?! Как си я представяха те борбата с мафията, само с демократични средства ли!?! Мафия с демократични средства, никъде и никога не е ликвидирана!!! Иска здрава тояга!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *