Пълен обрат! Британските Учени с НОВО СЕНЗАЦИОННО РАЗКРИТИЕ по Случая „Скрипал“! Направиха Тереза Мей за смях! ВижТук:

В тотална гротеска се превърна случаят с отровеното семейство Скрипал във Великобритания. Изследванията не могат да докажат, че веществото новичок е произведено в Русия, съобщиха официално британските учени. Отровният газ бил подложен на множество тестове във военната лаборатория в Портън Даун.

„Успяхме да го идентифицираме като новичок, но не можем да установим конкретния източник“, съобщи директорът на лабораторията Гари Ейткънхед. Той добави още, че производството на веществото е изключително сложно и по тая причина можело да се приготви само в държавна институция. (?!?!?)

Тук възниква логичният въпрос – как така британските военни химици не могат да индентифицират вещество, което със сигурност се произвежда в държавна лаборатория, както казват самите ти. Та нали международната Агенция за химическите оръжия има достъп и контролира работата на всички държавни лаборатории по света?!

Междувременно, Русия сезира Организацията на забрана на химическите оръжия. Срещата се провежда днес в Хага. Москва е подготвила 13 въпроса към Великобритания, които ще бъдат обсъдени. Седмици наред Русия очакваше пълната документация по случая, но  Великобритания така и не предостави абсолютно нищо. Москва настоява също за достъп до Юлия Скрипал, която, според официалните информации, е в съзнание от няколко дни.

В същото време, руското разузнаване оповести някои доста интересни факти за дъщерята на бившия шпионин от ГРУ. Оказа се, че Юлия е била дългогодишен служител на американското посолство в Москва. Работата й била да дава информация на руски граждани, които ще пътуват до САЩ.

След което госпожица Скрипал получава висок пост в клон на международния гигант „Пепси“.

Юлия Скрипал работила в американското посолство в Москва

В дните преди атаката с „Новичок“, Юлия си купува апартамент на една от най- скъпите улици в Москва – „Давидковская“. Продавачът е известният бизнесмен Дмитрий Винокур, бивш директор в американската компанията CISCO, който в момента е на висока мениджърска позиция в друг американски гигант – Extreme Networks.

В момента руските служби щателно проверяват евентуални връзки между Юлия и Дмитрий Винокур.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира, че въпреки липсата на доказателства за обвиненията на Великобритания и очевидният крах на тезата им, че Русия е виновна, едва ли скоро отношенията между двете държави ще се нормализират. Да си припомним, че британският външен министър Борис Джонсън обвини директно руския президент Владимир Путин, че лично е поръчал отравянето на Скрипал. А САЩ и Великобритания принудиха десетки свои васални държави също да експулсират руски дипломати, въпреки липсата на доказателства.

„Как Тереза Мей сега ще погледне в очите колегите си от ЕС и ще се извини ли на Русия“, попита риторично Дмитрий Песков.

И дали ще се извини и на световните лидери, които принуди, уж от солидарност към Великобритания, да гонят на поразия руски дипломати.

Вчера Външният министър Сергей Лавров директно обяви Вашингтон за организатор на скандала и разкри, че американските служби се опитали да варбуват изгонените от САЩ руски дипломати. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Заговор на сащ и англия срещу русия е целия театър като нашите затворници избягаха защото бойко така иска а защо го иска сме наясно без бойко нищо не става той командва навсякъде народа бяга и умира заради бойко

  2. До Анонимен:
    Ало, апологета на Бойко! Аре по-спокойно само. Няма нужда от ирония в случая. Ако не разбираш индиректната връзка на любимото си Бойче с нелепото бягство на затворници – значи си гербаджийски тепегьоз. Което се подразбира от самосебе си, де. А ти що не си довърши барем соросоидната опорна точка, да ни дообясниш, че всъщност за бягството на пандизчиите са виновни комунистите! Редно беше да се доразкриеш съвсем къв платен кретен си.

  3. Как ще погледнат сега англичаните и американците колегите си от ЕС ?- те убиха един милион и половина иракски деца за да заграбят ресурсите на Ирак .
    Това са всичко друго но не и хора за очи и душа да не коментираме
    Европейска измет

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *