Путин: Русия няма да прекрати сътрудничеството си с Европа. Нямаме конфликт с европейците, а с глобалистките им елити

На международния културен форум в Санкт Петербург руският президент Владимир Путин заяви, че „опитите на Запада да заличи руската култура са се провалили, тъй като високото изкуство не познава граници и има удивителната способност да преодолява всякакви забрани и санкции„, предава ТАСС.

Русия оставя „прозореца си към Европа широко отворен“, заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ДПА. „Когато навън е студено и в стаята ти става течение, обикновено притваряш или направо затваряш прозореца, за да не настинеш. Но за нас, руснаците, времето навън е хубаво. Затова няма да затваряме нищо. Ние не сме в конфликт с европейските народи, които все повече осъзнава какво се случва. Ние имаме трудни отношения с европейските елити, които са загубили своята национална идентичност и привеждат държавите си в пълна зависимост от САЩ и управляващите там глобалисти„.“, каза Путин.

Президентът на Русия окачестви настоящата ситуация като „трагедия за Европа“, но изрази увереност, че „времето ще постави всичко на мястото му„.

Сред присъстващите на културния форум бе и Пиер дьо Гол, внук на покойния президент на Франция генерал Шарл дьо Гол. Той се обърна към руския президент по време на форума в Санкт Петербург, като изрази желание Франция да се присъедини към БРИКС, пише ТАСС. „Що се отнася до включването на Франция в БРИКС, моля, ако Франция желае, може да подаде молба, ние гарантирано ще я разгледаме. Мога да обещая това, тай като Русия ще председателства БРИКС през следващата година. Ще обсъдим въпроса с всички наши партньори“, отговори руският президент.

Пиер дьо Гол е изтъкнат френски общественик – голям приятел на Русия и поддръжник на политиката на Путин, уточнява Франс прес. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. В европата има достатъчно мюсюлмани и пИдИрасти, как да им обърне човек гръб…..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *