Световния ред се руши под напора на собствените му лъжи

Дарена Георгиева – 10 ноември 2023

Какво всъщност се случи между Русия и Запада?

Съединените щати и западните им васали се подготвяха за тази война дълго време. Откакто станаха империя САЩ винаги водят някъде война, въоръжавайки и обучавайки най-радикалните местни елементи, а в последните години сме свидетели как започнаха да въоръжават и открито нацистки такива. Да, в руската земя Украйна.

САЩ и васалите им яростно подкрепяха – включително и с оръжие – геноцида над руското население в Донбас. Те разгърнаха цяла мрежа от биологични лаборатории, в които провеждаха експерименти върху хора – отново на руската земя Украйна. Там беше разположена цялата командна инфраструктура на НАТО, което директно постави украинските въоръжени сили под прякото оперативно управление на САЩ.

В същото време се правеха, че не се случва нищо. Най-често срещаната, глупава лъжа пред камера в онзи период бе “НАТО не заплашва Русия по никакъв начин, ние не разбираме, защо руснаците са възмутени“. А после, – след „непровокираната с нищо руска инвазия в Украйна“ – Съединените щати хвърлиха срещу Русия всички елементи на създадения и контролиран от тях световен ред… общо взето, целият следвоенен ред!

ООН и Олимпийското движение, застрахователни компании и рейтингови агенции, платежни системи и междубанкови преводи, МВФ, ОССЕ и дузина други съкращения. Изобщо всичко, което е форма, кости, образ – на световния им ред. И всички техни представители в един глас, синхронно и с еднакви отрепетирани изрази започнаха да изричат чудовищни лъжа след лъжа…

Приемат ограничения и санкции, основани на националност, които са непосилни в тяхната лудост. Енергично призовават за колективна отговорност на целия руски народ. Незабавна забрана върху всяка истина за ситуацията и демонстративна “отмяна на руската култура“, а след това и на корените на самия човек. Организираха се наистина страшни провокации с масова смърт на хора в опит да се лепне вината за тях на Русия. Да се лепне на руснаците образа на „кървави убийци на мирно население“.

И през цялото това време населението на Русия яростно настояваше пред президента, разузнаването и генералите да водят “войната с бели ръкавици“. Последва заповедта Специалната операция да протече във формат: “да не се открива огън по населени местата, да няма цивилни жертви, при никакви обстоятелства“. А точно от тези места с пленени цивилни летяха ПТРК, които палят руските танкове… и продължаваха и продължават да обстрелват цивилни руснаци в старите руски територии. Но руската армия изпълни заповедта с чест. И беше така прецизна, че на западните кукловоди им се наложи сами да организират цяла поредица от Буча… и Краматорск и пр… Защото реални снимки на цивилни убийства нямаше и продължава да няма.

Авторът: Дарена Георгиева

А какво виждаме сега? Как се представя в Газа подкрепяният от Запада Израел?! Резултатът е че чудовищната лъжа, на която се основава американския световен ред, рухна. И доведе до пълната дискредитация на всички контролирани от САЩ организации и други инструменти, използвани като оръжие срещу Русия.

Къде е сега ООН? Олимпийското движение? ОССЕ? Всички тези и много други „международни“ структури станаха напълно безсмислени заради пълната им невъзможност да осъдят господарите си САЩ, когато последния вече е стигнал фазата на превъртял умопобъркан Хегемон. Заради чудовищната лъжа, която се е превърнала същността на работата им по поръчка на САЩ.

Всички световни проблеми вече се решават на конгреси на независими държави. На срещи на върха на БРИКС и в преки междудържавни преговори. ООН, МААЕ и Г-20 са кухи структури без функция. Доларовата икономика се свива. Дори спортът започна да планира алтернативни първенства без западно участие. А това е смъртна присъда за Олимпиадата. Същата, която наложи забрана за участие на руските спортисти.

Това, което Империята на лъжата постигна, беше катастрофа за целия вашингтонски световен ред. Той просто ще изсъхне и ще падне, бидейки напълно неработоспособен. И вече ясно се виждат контурите на следващия световен ред.

Светът стана твърде отворен. Твърде информационно прозрачен. А последствията от системните лъжи са твърде тежки – помнят се. И не се забравят.

Да, само врътките им с радикалните ислямисти в Близкия Изток си струва да споменем, за да стане ясно естеството на „политиката“ на империята САЩ! Основният им спонсор през 60-те години Саудитска Арабия е прекрасна… защото продава евтино петрол на САЩ. После „тези радикални ислямисти са ужасни“, защото направиха революция в Иран и изтръгнаха държавата си от лапите на САЩ. После пак станаха „прекрасни“ и „борци за свобода и демокрация“, защото в Афганистан се биеха с руснаците и СССР. После същите тези радикали в същия този Афганистан станаха ужасни типове, които нарушават правата на жените. САЩ ги обявиха за терористи и започнаха война с тях. После радикалните ислямисти пак станаха приятели на Вашингтон – особено тези в Косово и Чечня. После – ужасно, след 11 септември е просто ужасно, ужасно, целият свят трябва да бъде бомбардиран. Ако дори един от тези оцелее, тогава като чумата всичко ще започне отначало. После – ИДИЛ и „умерените главорези“ край тях може да са зли, но ни вършат работа в Сирия срещу Русия и Иран. После – „Хамас“ бяха обявени за чудовища и получовеци. Нищо, че същите преди това се биха за интереса на САЩ в Сирия.

Янки, наистина ли си мислите, че светът не вижда това?! Той вижда всичко и разбира всичко. Но доскоро се страхуваше да ви го каже в очите. Сега – след като Лъжливата ви Империя реши в безумието си да се бие с руснаците и яде здрав бой – никой вече не се страхува особено от вас.

За какво изобщо могат да се договорят американските дипломати днес с държава, в която нямат военни бази?! Какъв е смисълът да преговарят?! За да им слушат тъпите лъжи, според които жертвата е виновна за бомбите, които летят към нея и бандите с американско оръжие, които сеят смърт по земите й?! А за какво му е на някой изобщо да има техни бази на своя територия?!

Просто идва краят им и те го знаят!

Защото е казано: “Най-висшето благо е това, което е придобито честно!”

Защото е казано и проверено: “Истината те прави свободен!”, аз бих добавила и силен!

Защото за всяка лъжа рано или късно има последствия.

Не всяка лъжа бива изобличена, но за да остане една лъжа в тайна, тя трябва да бъде прикривана с все нови и нови лъжи… докато същите не се превърнат в лавина и не те затрупат.

И знаете ли, работата тук е, че колкото по-скоро лъжата бъде разкрита, толкова по-малко лъжи ще ви натовари да творите, и по-малко вреди ще причини.

Ползите от лъжата бързо ще преминат, но негативните последствия за лъжеца ще останат. И това, което ще се разкрие години по-късно, може да разруши цялата “сграда”, изградена върху една успешна лъжа.

Цялата тази сграда на Империята на лъжата ще рухне. Именно заради гнилата си основа: постоянната лъжа, повтаряна с десетилетия милиони пъти.  

И в момента Западната информационна завеса е спусната, а иззад нея падат глави на палестински деца и нацистки шеврони на обучени батальони. И зад тази завеса се случват такива чудовищни ​​неща, за които Райхът дори не е мечтал. Биологична война, контролирана редукция на населението, климатична измама, фалит на глобалната пирамида…

Вече три десетилетия хегемонът се държи така, както малкото му прокси Израел днес: Мога да лъжа както си искам, какво ще ми направиш?!

Видяхме и чухме хиляди лъжи… които, изглеждаше, че ще са без последствия. Грандиозен фойерверк от лудост – с пълна загуба на контакт с реалността, прекрояване на цели региони за печалба, „хуманитарни бомбардировки“, теорията за контролирания хаос, „умерени бунтовници“, „непровокирана инвазия“ ……

Източникът на тази чудовищна криза, която бавно започва да поглъща всички сфери на живота в страните, които са дали килотони оръжия под лъжата – за демокрация, за мир, за наше добро…

С лъжата, с която унищожи надеждата за честно бъдеще.

Но осъзнаването на истината е в ход, който вече не може да бъде спрян – просто няма как.

Западните народи вече провиждат, че не живеят в „най-богатите демокрации“, „защитници на реда и мира“ с „най-доброто правителство в историята“. Истината е, че те живеят в една система от държави – фалирала полицейска диктатурас професионален рекетьор начело, извършил хиляди незаконни агресии срещу държави, които не застрашаваха никого с нищо.

Те са фалирали разбойнически диктатури, които ще паднат, изцяло по тяхна вина.

И това вече се случва – заради чудовищното количество лъжи, невиждани в историята, които изсипаха върху целия свят. Извличайки всички ползи от това. Ползи, които пропиляха и похарчиха в името на един мираж – че ще господстват и властват над целия Свят.

Идва време за последствията от лъжата!

Авторът: Дарена Георгиева е български журналист. Завършила е гимназия в Дамаск, пакистански колеж и арабистика в университета в Халеб. В последните 20 години има собствен бизнес. Майка е на 5 деца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

21 коментара

  1. Най- голямата лъжа в “научната” история- е тази за българите.
    И за Българската Империя.
    Българска империя- съществувала преди “научната”, измислена дата 681г.
    Също за християнството- по време на Българската Империя.
    Търсете- и ще намерите.
    Почукайте- и ще ви се отвори.
    Най-големият им ужас е българите да не разберете истината за произхода си. И Рода си.
    Затова за “тях” сме най- големия враг.
    Давам ви няколко жокера: проучете едно свято място в днешен Ямбол.
    Проучете Авитохол и именника на българските царе.
    Задайте си въпроса наистина ли е властвал 300 години- реално ли е било. Наследника му Ирник-150г.
    Да- реално е било.
    Кой е създал Киев?
    Братът на кан(главен жрец) княз Кубрат.
    Стигаме до рода Дуло.
    Който е цивилизовал Евразия и който в тяхната цел е да бъде ликвидиран.
    И не- не са живяли в шатри. Нито са хуни- придошли от някъде.
    Били са най- напредналата цивилизация- империя.
    Името на Токио- произлиза от Туке Атила= Авитохол.
    Не ми вярвайте- направете собствено проучване.
    По- натам ще ви кажа нещо за Ямбол.
    Не случайно го обградиха.
    “Хановете”, живяли в палатки, производни на некви тюрки- това е лъжа.
    Изтрийте си матричните “програми” и включете сетивата си.

    • Ханове, канове, кани, вази, ибрици ……. и други турски атрибути може да са живели където си искат, но БЪЛГАРИТЕ са живели преди 7000 г. в двуетажни къщи. Има такава в Стара Загора, всеки може да отиде да я зърне.

  2. П.П.
    Търсете родоположника на Дуло.
    Тогава ще си изясните “картинката”.
    Лъжата е ОГРОМНА.
    За нашия, български РОД.
    Вие сте наследници на този РОД.
    Просто не го знаете.
    Затова ви издирват с дънъкъ тестове.
    За да ни ликвидират.
    Заради вас е цялата световна драма.
    Търсете- тогава ще ви се нареди пъзела.
    Засега спирам дотук.

  3. Чудесна статия от невероятно красива авторка! Би следвало да се добави единствено користният повод за всички действия на хегемона. Изброяването е просто невъзможно но следва да се посочи ясно, че дори и фамилия Байдън има финансов интерес от воденето на войната в Украйна. Вероятно такъв интерес има и наш Тагаренко но това е друга тема. Общата сума на конфискуваните руски активи от запада под диктовката на САЩ е колосална но няма да може да нулира тридесет и трите трилиона долара задлъжнялост на самите САЩ. За съжаление и ние ще бъдем включени към групата патки, които ще бъдат оскубани живи след като приемем новата парична единица. Всички влестимащи останаха глухи към казаното от г-н Янис Варуфакис. Но гърците имаха какво да продават – острови, ние нямаме вече нищо за продаване! За това поколения наред ще плащаме като замаяни дълговете на Америка. А какво ще стане след края на войната в Украйна – може ли някой да предвиди. Дари Орбан ще се съгласи да плаща дълговете на Зеленски? Дали Мелони ще е съгласна? поляците също дават отпор. Да не останем сами ние да берем зоровете на мира в Украйна.

  4. Пространството се напълни с елементи, които мачкат и оскверняват българщината и българския род!
    Няма да ги търпя и ще им отговарям подобаващо- за вражеската им кочина!
    Няма да търпя да ви тъпчат и мачкат!
    Пък ако искате- трийте ме!
    Изправете си главите бе, хора!

  5. Атила е българин, ролята му Рикардо Мути възложи на Калуди Калудов в «Атила» на Верди в Ла Скала 1991. Само той може да изпълни удължен дъх пеене. Атила бил силен, храбър, избивал лоши, които причинявали зло на хората, мъдър, с благи очи на кошута. Създал огромен род и на смъртен одър го за питали как ще се казва рода ни.Отговорил, има име соето никой друг налод не маже да произнесе, българи

    • Лошите са били (цивилизаторите от запад), които по онова време са се наричали римска империя и са държали българите на Балканите под робство над 400 г. ….

    • Втори- шести век. Императорствал до 518- ако не ме лъже паметта.
      Освен това бил изключително образован, скромен, владеел няколко езика, нагостявал гостите си в златни съдове- докато той се хранел скромно в дървени. Бил много строг и справедлив, под негово управление цялата българска империя- почти целия свят- просперирала:)
      Чист тракиец- българин. Светъл, русокос, с български благороднически черти. От рода Дуло.
      По-натам ще пиша кой е родоначалника на Дуло и защо искат да избият този род- чийто преки наследници сме ние. И каква е връзката с Ямбол:)

      • Джамбул Сити на Тундж е важен стратегически обект за нашите евроатлантически братя, сестри, пИдИраси и партньори, така че затова им строим цял град там. Все пак някой трябва да избива индианците на територията, кой ако не великите краварски господари ще помогнат на турците да заличи вредният дивеч на територията им :))
        –––––––––––––––––––––––
        Родът Дуло и предците ни не са ни проблем, а това че ни избиват народеца масово, а той не се усеща, а дори някой се и радват, все едно им белят банан.
        Разни уж-хорица реват за осрайна, други ронят крокодилски сълзи за чифути и палестинци………. но на никой не му се насълзяват очите дори за геноцида в България…. вече 35 г.

  6. Всички тези лъжи за българите и историята им се разпространяват от държавата и еничарските и „учени“, която е слуга на НПО-тата.
    Който иска да бъде лъган, няма как да му се извади главата от з@дника.
    Мнозинството от родените като българи, не искат да знаят истината и произхода си, защото не вярват в нея.
    Така че тук няма на кой да отговаряш Мина.
    Обезбългаряването е държавна политика.
    Хората нямат вина, че са избивани, прогонвани, лъгани ……., за разлика от зомбитата дето вярват, че са велики еврогейци, американци или ингилизи…….
    Кой разбрал, разбрал!

    • Ти може ли вместо само да плюеш- за малко да се концентрираш върху доброто? Има кой да вярва- колкото и малко да са. И благодарение на тях сме оцеляли 7000 години.
      Фокусирай се. Иначе си пилееш безсмислено енергията.

      • Значи истината или това, което не разбираме, вече се нарича плюнки…..
        Все пак, българинът винаги скача срещу закрилника си, псува го и е готов да му забие нож в гърба, в полза на своя палач.
        Национална черта , кво’ да се прави!
        Аз вече нямам никаква енергия, за да я пилея. Не ми се отдава и да се фокусирам, или на български концентрирам. Просто хвърлям по едно око тук-таме и си чакам реда.

  7. Чували сте приказката “кръвта вода не става”.
    Затова най- големият им страх е да не разберете кои сте.
    Гените имат способността при определени обстоятелства да се “отключват”.
    Мисля- интелигентните хора ме разбрахте.
    Спирам.
    Лека и неспокойна вечер, българи!
    Спокойствието е за оня свят.
    Комфорта в ковчега- също:)

  8. Великите народи, държавотворните, живеят с легенда за произхода си, източник на достойнство и национално уважение. Произхода на българите в древен латвийски сборник и писанията на византийския историк Прокопий Кесарийски говорят за основател на българския род дете отгледано от кошута а писмента ни история го именува Авитохол, предал Богу дух в 453. и приминал в светлия живот, който никога не свършва, и ни бди, помага, и не позволява да ни няма, въпреки изпитания и бури

    • Чели сме ги тези легенди, дето нямат общо с истината…….
      Както и за тракийците, които никой никога не е виждал, но щом от свещения запад се диктува тук се повтаря от папагалите по ТВ.
      Няма византия, няма гърци (последният от елените е умрял 53 г.) това си е римска империя, която е поробвала българските племена от тук до моравия. То май и Великоморавия не е имало, а са били българска провинция на но това е за по-напреднали с истината…..
      Иначе дето споменахте Дуло …. Маджарската кралска династия от от него, както и Иван Грозни …..

      • Пропуснах Персите, които също имат мъжки наследници от Дуло, докато по женска линия са в доста държави.

      • Тук си прав.
        Маджарите са Дуло. Иван Страшний- също. Както Мосха- основал Москва. Както германците- демонизирани, понеже са ни родови братя. Накрая… ще стигнем до индианците- защо са вплели български шевици в одеялата си.
        Накрая- изяснили ти се защо всички те и ние сме избивани?
        Стигна ли до библейския род Амалик?
        Ако не си- ще стигнеш.
        Ако стигнеш.

      • Аааа, значи трябвало да си изяснявам нещо…….. което случайно знам от 6 годишен. Но сигурно щот съм про3т съм забравил.
        Благодаря!

  9. Мина и FuckEU към Вас се обръща един стар учител и човек ,вярващ в доброто и хората.
    Моят съвет е -ПИШЕТЕ ИСТИНИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА НИ И ТАКА ПРОСВЕЩАВАЙТЕ НАС,КОИТО НЕ СМЕ ПРОЧЕЛИ И НЕ ЗНАЕМ ,ТОВА КОЕТО ВИЕ ЗНАЕТЕ!
    ТОВА Е БУДИТЕЛСТВОТО И ПРОСВЕЩАВАНЕТО !ТОВА СА ИЗВЪРШВАЛИ С ПЛАМ И ЛЮБОВ В СЪРЦАТА СИ ВСИЧКИ НАШИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ,СВЕЩЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ,ТОГАВА ,КОГАТО БЪЛГАРИЯ Е БИЛА В РОБСТВО КАТО СЕГА.
    За мен ще бъде безкрайно интересно да чета и научавам ,въпреки годините ми нови неща за род и Родина! Бъдете живи и здрави и се пазете!

    • Дедо, благодаря за високата оценка, но трябва да съм луд или поне наркоман, за да се определя за будител, възрожденец …. или пък някакъв водач (лидер на божия инглиш език).
      След като си учител, съм убеден, че си просветил много повече българчета, отколкото аз ще мога, дори да живея два живота. Пък и едва ли знаеш по-малко от мен лично.
      Аз дълбоко се прекланям пред българските даскали, които за съжаление стават все по-малко.
      Интереса към българската история е почти нулев. В момента сме докарани до положение, че за българските дечица историята на рода и родината ни не им е интересна. Повече ги вълнуват коя „звезда“ какви пластмасови цици и джуки има, или кой и бръкнал в гащите….. В същото време по антибългарските ТВ-та се кичат безродници с титли и заличават всичко българско.
      Иначе питай каквото ти е интересно, ако имам знанията с радост ще ти отговарям, за периода който предпочиташ. Поне ние дъртите да си знаем …..

  10. Скъпи дедо на 97 години!
    Много пъти ми идваше да се откажа.
    Но не мога- защото сме много лъгани!
    Цялата “научна” история за нас- българите- е ОГРОМНА ЛЪЖА!
    Знам, че ще ме плюят.
    В същото време знам- че дори за единици от вас- си заслужава!
    Пак казвам- най- големият “им” страх е да не разберете кои сте и кой е рода ви.
    Защото- тогава ще повярвате в силата си- което “те” не искат на никаква цена да се случи.
    Бъдете спокоен- достатъчно българи вече знаят и скоро ще достигнат критичното ниво- от което няма да има връщане.
    С най- добри чувства- бъдете жив и здрав, близките Ви също.
    П.П. – не се поддавайте на армията от тролове и дезинформация. Ще минем през буря. И- ще оцелеем!
    Господ да ви пази и ще ви пази!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *