Путин призова Украинската Армия да извърши Военен Преврат в Киев: Воюваме с Нацистки Банди, които ползват цивилното население като жив щит! (С ВИДЕО)

С вас ще се договорим по-лесно, отколкото с бандата наркомани и неонацисти, с които в момента воюваме, обърна се към военните на Киев руският президент.

Руският президент Владимир Путин призова за военен преврат в Украйна. Той предложи на украинските военни да вземат властта в свои ръце, защото щял да се споразумее по-лесно с тях, отколкото с банда наркомани и неонацисти.

По думите му руските въоръжени сили в момента водят сражения единствено с националистически милиции, съставени от нацистките паравоенни отряди от Галичина, „които, както знаем, са пряко отговорни за геноцида в Донбас, за масовото убийство в Одеса и за кръвта на мирните граждани в цяла Източна Украйна. Тези криминални престъпници са извършили десетки хиляди убийства на цивилни от 2014 г. до сега“.

Според оперативните данни на руската армия, цитирани от Путин, бандеровските милиции, които в момента са под прекия контрол на министъра на вътрешните работи на Украйна, разполагат с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнали в централните части на няколко големи градове като Киев и Харков.

„Те се стремят да провокират ответен огън от руските ударни системи по жилищните райони в тези градове. Те действат, точно както правят терористите по света. Те се крият зад мирното население с надеждата след това да обвинят Русия за цивилните жертви. Добре известен факт е, че всичко това се случва по съветите на чуждестранни военни съветници и инструктури, най-вече американски“, заяви Путин.

Владимир Путин призова украинските висши военни в прав текст: „Вземете властта в свои ръце. Ще е по-лесно да се споразумеем с вас, отколкото с тази банда наркомани и неонацисти, които са се настанили в Киев и Харков и държат като заложник целия украински народ“.

Путин даде „най-високата си оценка за действията на руските войници и офицери“, като подчерта, че действат „смело и професионално“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ГОСПОДИ БДИ НАД РУСКИТЕ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ПАЗИ ГИ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ ТЕ СА НАЙ СВЯТИЯ НАРОД НА ЗЕМЯТА НАЙ ОБИЧАНИЯ

  2. ВЛАДИМИРЕ НЕ СПИРАЙ ДО УКРАЙНА СПАСИ И БЪЛГАРИЯ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ТЕ ЧАКАМЕ С ОБИЧ И НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ СЕГА Е МОМЕНТА ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ БЪЛГАРИЯ Е ТЪПКАНА С ОРЪЖИЕ ЗА ПРИЦЕЛ СРЕЩУ ВАС В ПЕТТЕ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ ИДВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА

  3. Някакво уродливо същество с професорска титла нарече целия руски народ „маниакален и комплексиран“ в предаването на държавната телевизия „Панорама“. Водещият плазмодий го гледаше захласнат и не направи дори забележка на тази крещяща ксенофобия. Да наречеш народа, който те е освободил от турско робсто така е истински кретенизъм. И това от телевизията, която българите издържаме с данъците си.
    Хора, не разбирате ли, че гаврата с нас и децата ни ще продължава, докато не започнем да избиваме тези изроди, вместо да се прехласваме по някакви си наложени ни външни ценности. Докато се правим на толерантни педали, това е положението и ще става все по-лошо.
    Без Априслкото въстание, Русия нямаше да освободи България, сега е същото. Траем ли си толерантно, ще си плащаме прескъпо и ще ни мачкат докато изчезнем. Може пък сегашното поколение да е свикнало с робството и да не заслужаваме нито Родината си нито да съществуваме като народ.

  4. Всички видяха как Русия нападна Украйна, нали? А как за две години някои не забелязаха, че светът е нападнат от група ненормалници? Видяха как беше нападната Украйна, а не виждат как ще им бъде анулирана конституцията и свободата! Видяха как беше нападната Украйна, а не видяха как Зурла фон за Лайно думна 50 милиарда евро за продукт, който дори не е произведен. Видяха как беше нападната Украйна, а не виждат как децата им всеки ден носят маски, като роби и са тествани, като престъпници.
    Същите хора, които твърдяха, че „пЛандемията“ е истина призоваваха за принудителна ваксинация, сега ръсят лъжи и внушения за военната измислиците на глобалистите. България освен, че си плаща да е курвата на нато срещу Русия, заделя от бюджета пари за хуманитарна помощ на укро-фашисти. Българският народ да мре, ще помагаме на краварските слуги избиващи православни.
    Лицемерните корпоративни медии се опитват да очернят Русия и руският народ. Посланието е просто – те са чудовище, агресор, докато американците и нато действат морално. Цели се привличане на съпричастност сред затъпялото западно население, защото геополитическата необходимост е спасяването на украинските фашисти, избиващи руското православно население от години.
    Войната ще помогне на американските глобалисти да скрият дейностите на институциите от хората и да се възползва от хаоса. Стратегията за ред от хаоса не е нещо ново, тя много отдавна се прилага от глобалистите. Чрез омагьосвания с димките на войните се прикриват от човешките маси зашеметяващите бедствия от финансовата криза и коФид пЛандемията за зануляването.
    Проблемът с Украйна е частично дирижиран и замислен, като първо падащо домино във верига от планирани кризи. Ако не беше Украйна, щеше да бъде Тайван, Северна Корея, Иран и т.н. , за да продължат дневния ред за тотална централизация на властта.
    КоФид пандемията се провали и не успя да прокара плана за Велико зануляване. Така че сега наблюдаваме военен театър за отвличане на вниманието, с които се приближават към крайната цел, за по-висока смъртност, след като правиха прогнози за 65 млн. умрели от коФида.
    Очевидно биологично им оръжие се не сработи, като в очакваните лабораторни условия, защото подцениха божествената намеса у човека. Сега просто се нуждаят от поредна криза за зануляващата машина, тъй като хората отказаха диктата на медицинската тирания и задължително наваксване.
    Заплахата войната да се разпространи извън границите на Украйна би постигнала много повече от коФида, освен че осигурява прикритие на идващия със страшна скорост колапс във веригите за доставки, след дестабилизацията на икономиките.
    Войната винаги отвлича вниманието от икономическия саботаж и банките удобно никога не са обвинявани за международните конфликти, щетите и масовата бедност. След истерията, глобалистите просто ще кажат, че е нужно международно решение и те с радост ще ви го осигурят под формата на централизация на властта в името на свободата и демокрацията, а несъгласните ще обвяват за пионки на Русия и терористи. Просто с руска намеса може лесно да се оправдае въвеждането на военно положение.
    Някакво уродливо същество с професорска титла нарече целия руски народ „маниакален и комплексиран“ в предаването на държавната телевизия „Панорама“. Водещият плазмодий го гледаше захласнат и не направи дори забележка на тази крещяща ксенофобия. Да наречеш така народа, който те е освободил от турско робство така е истински кретенизъм. И това от телевизията, която българите издържаме с данъците си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *