Путин към Запада: Побъркахте ли се? Никога няма да смажете Русия! (С ВИДЕО)

Руският президент Владимир Путин заяви на 8 декември, че Западът се опитва да смаже Русия, но никога няма да успее.

В разговор с наградени Герои на Русия, отличили се в Специалната военна операция Путин изрази мнението си за намерението на западните страни с въвличането на Руската федерация в конфликта с Украйна, пише Известия.

Те се опитаха да отслабят Русия, да я изтласкат от нейните жизнени за сигурността й територии и в крайна сметка да я смажат, но те никога няма да успеят“, каза Путин пред наградените за предаването „Москва“, Кремъл, Путин”, чийто кадри публикува в канала си в Telegram журналистът Павел Зарубин.

Ето и превод на част от изказването му, излязло в редица канали в Телеграм:

Никога нямаше да направим нещо подобно, ако западните съюзници не бяха започнали да унищожават Русия в нейните исторически територии в Украйна. Започнаха да гонят хората оттам, да обявяват руснаците, че не са коренна нация по тези земи. Умът си ли загубиха? Ще се изразя простонародно: Побъркахте ли се?

Те изпратиха самолети да бомбардират и танкове да стрелят по цивилните граждани на Донбас. Всъщност в началото не се намесихме. Мислехме, че ще се успокоят някак си. Но не стана така. Те продължиха да избиват населението с хиляди. Те продължаваха! Затова започнахме да помагаме на местните хора.

Сключихме мирните споразумения от Минск, но в един момент от Киев ни казват: „Не сме готови да ги изпълним“. Опитваха ли се да го направят? По дяволите, не се опитваха изобщо. Друго им бяха заповядали да правят!

Признаха си го публично. Бившият канцлер на Германия и бившия президент на Франция заявиха: „Дори не ни е и хрумвало да изпълняваме споразуменията“. Признаха си, че са ги подписали (Минските споразумения) само за да печелят време, през което да подготвят Украйна за военни действия. Те се опитаха да отслабят Русия, да я изтласкат от нейните жизнени за сигурността й територии и в крайна сметка да я смажат! Никога няма да успеят!“

Вижте повече в откъса от видеото. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Толкова са нагли и арогантни, че са загубили всяка представа за дейстеителността в стремежа им да грабят каквото им се иска по света. Жалко, че ще им бъде показано мястото със смъртта на много хора и както винаги не техни.Слушах изказване на един от “главните” в Украйна от преди години. Каза, че тъй като не могли да бъдат неутрални и с Русия не им харесвало, щели да ПРОБВАТ как е с НАТО. Играха си с огъня, в който изгоряха. Жалко, неутрални във военно отношение естествено, че можеха да бъдат-Русия не беше настанила никакви войски и оръжия там. След това дойде превратът. Днес сигурно всички тези,които хвърляха Молотов и пребиваха хора по време на Майдана, са изгоряли в името на грабителските интереси на световния убиец номер 1.

    • ТЕ НЕ СА ЛУДИ А ПРЕВЪРНАХА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕВРОПА
      ПОЛУДЕЛИ И И ТЯ В МОМЕНТА Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛУДНИЦА.

  2. Амбициите на хитлеров роднина костват няколко милиона невинни човешки жертви! И разпува такива фашистки тъпи теории за любов към северноазиатската пустош…

  3. Всъщност, Путин има вина за сегашната ситуация, защото 2014 г. спря армията да си свърши работата докрай. Тогава нацистите яко го бяха закъсали и той, неясно защо, отиде на преговори с измамници. Ако тогава бяха продължили още няколко месеца, нямаше да има нацистка Украйна. Но може би щеше да има нацистка Полша или Румъния, така че не е много ясно дали щеше да е по добре ситуацията.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *