Проф. Иво Христов: Украйна беше създадена, за да Взриви Русия! (С ВИДЕО)

Всичко зависи от това как Русия ще се представи в Украйна

Украйна беше създадена, за да взриви Русия. Украйна беше създадена като такъв проект още преди 30 години, веднага след разпадането на СССР. Това заяви проф. Иво Христов в предаването „Не се страхувай!“ с водещ Васил Василев по Телевизия Евроком.

Проф. Христов цитира интервю на бившия кмет на Санкт Петербург Анатолий Александрович Собчак от 90-те години. Собчак е човекът, който дава път в политиката на Владимир путин, правейки го свой заместник.

Във въпросното интервю от 92 г. Собчак казва: „Украйна прави всичко необходимо, за да създаде огромна 400-хилядна армия, да използва всички активи на съветската армия на своя територия, както и прави отчаяни опити да задържи ядрените активи, които са не територията на Украинската съветска република“, се твърди в интервюто, посочи проф. Христов.

„Вижда се, че светът се разделя на два полюса – единият е около Северна Америка, а вторият – около Китай и Русия. Към този втори полюс ще гравитира по-голямата част от Централна Азия, Иран и целия полуостров Индокитай. Възможно е да се присъедини и Индия. Саудитска Арабия в момента води преговори за доставка на петрол в юани и отказа да доставя извънредни количества към Европа и САЩ, за да компенсира недостига на тези пазари след отказа им от руския петрол. Същата е политиката на ОАЕ и Катар… Което значи че цяла Азия се е заела с това да детронира долара и да събори еднополюсния американски модел. Заражда се съвършено ново качество сила в света. Дали двуполюсния свят ще се роди още утре – зависи от това как Русия ще се представи в Украйна. Ако тя спечели, ще има много трусове, но многополюсния модел вече ще е факт“, допълни социологът.

В интервюто можете да чуете още:

  • Погреба ли войната в Украйна европейската мечта?
  • Как Вашингтон, Москва и Пекин си представят новия световен ред?
  • България между отчаянието и надеждата – от какво зависи посоката ни?

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pQ3nYcB2fkA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. От 12 кандидати за президент на Франция, ОСЕМ са за излизане на Франция от НАТО. В четворката е разбира се Макрон. А ние продължаваме да се кълнем във вярност, да бием чела в краката на световния хегемон и да се отказваме от майчиното си мляко, само за да ни потупат по рамото. Да напомним, след римската империя, сегашните европейски страни векове наред бяха колонизатори и смукаха кръвчицата на света. Най-изявен в този бандитски свят беше островна Англия, която със своите пирати завзе няколко континента, колонизира милиони и наложи своя език на целия свят, чрез своите също така алчни наследници Американците. Англичаните изпотрепаха местното население на северна Америка, после си домъкнаха черно население като добитък по плантациите ОТ АФРИКА, а след като съсипаха Европа и Съюза диктуват своите мераци на целия свят. ТОВА Е ИСТОРИЯ. Тази история на колониален гнет, облечен в красиви приказки за демокрация не се разбира от нашия т.н. политически елит, със светила като банкянския тулуп, като кръглия идиот Плевналиев и цяла плеяда от школувани лакеи. Това време свърши, бедата е че ние сме пак в числото на глупаците, за трети път в кратката си история, след възкръсването, отново срещу тези, които ни извадиха от небитието.

  2. РЯДОМ С С ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ СМЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

  3. Изкукалият бай Дъньо ще го „духа“!!!!! Явно не е разбрал, че който разсърди „сибирската мечка“, после горчиво съжалява!!!!

  4. Нищо ново в колониална България!

    Криминални и полуграмотни политици са влезли в ролята на башибозук и прислугват фашистката диктатурата на евроатлантическата паплач, докато туземното население си сънува сладко мокрите сънища за споходилото го общоевропейско щастие и ги величае!

    Всеки глас, който оспорва налаганите от господарите им политически виждания, като джендър-идеологията, анти Русия, про Осрайна, исляма и защитава мястото на православните религиозни общности в обществената дискусия, се заглушава и подлага на тормоз и гонение.

    Новите истерични сектанти, лъжепророци и проповедници, са готови да пратят всеки на кладата. Скоро обаче отново ще ескалират опитите да се смазва всяко мнение, което оспорва и теориите за климатичните промени и пЛандемията.

    Задачата на българинът е да бъде роб и единствено да храни престъпници, мюсюлмани, цигани и укро пришълци, докато се извърши подмяната на етническият състав на България от управляващия башибозук.

    Още със започването на така наречената война беше ясно, че се очакват милиони изгладнели африканци да поемат към постЕвропа. Много милиони и много гладни, така че краят на джендархалифата е близо.

    Жалко че нямаме армия, която да ни пази от идващото, защото краваро-сатанинските легиони се вкарват в България, за да бранят само техните слуги, не си мислете, че ще ни вардят от изгладнелите маймуни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *