Проф. Атанас Семов: Преди 11 години в България се възцари Диктатура на Посредствеността!

2020 е годината на неадекватността и беззаконието. Така проф. Атанас Семов описа отиващата си политическа година. Посмешището – премиер Борисов влезе в световните медии с нечуван по мащабите си си корупционен скандал – чекмеджето с банкнотите и златото. Последва резолюция на Европейския Парламент, която остро осъди корупцията в България. „Евростат“ нареди страната ни на първо място по обща смъртност в Европа. Което не е учудващо, имайки предвид демографския дисбаланс в страната ни – 3 млн. млади хора са навън. Изводите са тежки.

ПРОФ. АТАНАС СЕМОВ

ГЕРБ подлудиха и хората, и лекарите с неадекватното си поведение по повод една фалшива пандемия, чиято крайна цел е кардинални промени в западната икономика. Правителството се стараеше да угоди максимално на различните лобита, но от това последва тотален хаос. В същото време ГЕРБ, по стар свой обичай, не правят никакви реформи, а вече дори и не се опитват да имитират такива. Нямат никакво намерение да правят реформа в здравеопазването, нито пък да повишат заплатите на лекарите и медицинските работници. Просто решиха да изпълнят поръчката на западните си ментори (да фалират дребния и средния бизнес и държавата да исмуче парите им) като затворят хората по къщите. С които действия ГЕРБ успешно фалираха икономиката, но не успяха да спасят хората. Защото жертви от коронавирус у нас може и да няма, но много починаха заради предизвикания хаоса в здравеопазването.

Жалкият опит на ГЕРБ да се спасят като декларират, че ще правят нова Конституция, беше поредната тотална гавра. Проектът беше толкова абсурден, че аз се чудя дали идеята им не е била всъщност да суспендират Конституцията. Борисов се опита да промени основния закон в държавата, за да остане на власт. С което показа, че освен криминален тип, той е и конституционно опасен. Шайката му трябва час по-скоро да бъде изметена от властта, защото демокрацията у нас виси на косъм.

Европа даде ясен знак, че признава България за увредена държава. Въпреки съпротивата на мафията ЕНП, Европейския Парламента осъди корупцията в страната ни и призна, че е в нечувано големи размери. Това означава, че имаме нужда не просто от промяна на управлението, но и от съд за виновните за Катастрофата. Докъде се докарахме? Брюксел осъжда корумпираната власт на Борисов, а той се оправдава, като им разказва небивалици за Мата Хари и КГБ.

Факт е, че слабостите на изборния процес у нас, позволяващи тотално фалшифициране на вота на избирателите, докараха на власт днешната диктатура на посредственността. Но ние трябва да търсим промяната, докато не я постигнем. Скоро ни предстоят поне два избора, а може би и три. Те трябва да се проведат според Закона, а това означава – задължително машинно гласуване. Вижда се, че ГЕРБ умишлено не правят нищо по въпроса, за да го провалят отново и пак да спечелят с фалшификации. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Диктатура не на посредствеността, а неонацистка мафиотска структура, която работи перфектно без никой да й противостои.

  2. И ЩЕ УСПЕЯТ ЗАЩОТО НАРОДА Е ОПРОСТАЧЕН НАДЯНАЛ МАСКИТЕ И НЕ СЕ ВДИГА ПО ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСА НА БУНТ НЯМА И СНАЙПЕРИСТИ ДА ПРЪСНАТ ТИКВИТЕ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ОТ МАФИЯ ГЕРБ

  3. Диктатурата на посредствения Семов се настани в президентството на още по-посредствения Фигурант!

    • На хранилка ли си,нещастник?
      Страх те е от реваншизъм?
      Да,трябва да те е страх,защото той идва с пълна сила!

      • Спаси-Мирчо, теб специално никой няма да те спаси. Заблуден си, а от това спасение няма. Отиваш си с него!

  4. Защо нсички са се вторачили в този дребен и среден бизнес – разни месари, колбасари и прочие, сякаш те са панацея за успешното развитие. Едно време ги наричахме дребна буржоазия. Общосържавна собствиност върху средствата за производство, както беше в доброто старо време преди 30 години.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *