Професор Витанов: Въвличат ни във войната 

Математикът професор Николай Витанов направи своя коментар по актуалните теми по света и у нас към 20 септември. Публикуваме го без редакторска намеса:

Кратка информация за политиката и войната за 20 септември 2023 г.

Българската политиката

Кукленото шоу!

Текуща теория – формиращо се племе от продажници с наведени вектори с върхове, орящи земята, ви представя ежедневно Куклено шоу, за да не забелязвате как ви продава и реализира чужди интереси.

Текущата сценка – украинското зърно. Дефиниция на фиаско няма да ви давам. Фиаско и за двете страни. Управляващите станаха за смях. С терористи не преговарям – бодро се носеше в ефира преди два дни. Ако съм на премиера, ще си разстрелям пиарите до първия трафопост. Добре, че не съм. Можело значи да се спре вносът на слънчоглед. Можело и да се реши някой проблем на селскостопанските производители. Защо обаче трябва да докарат тракторите в София? Кому беше нужно това перчене на правителството. И какво сега – не само преговаряме с „терористи“, ами и условията им изпълнявяме. Пълно фиаско.

Видяхте ли обаче, как бат ви Бойко и ДПС-то се изнизаха от ситуацията. Тефлон, како, тефлон, Никаъв грях не можеш залепи за него.

Фиаското на зърнопроизводителите. Постигнаха частичен успех, отбелязва им се. Обаче ще бъдат изиграни. Опитват се да правят договорки с хора, които са инсталирани, за да продават националните интереси. Векторите на селскостопанските производители и на правителството са ориентирани в различни посоки. Гледайте какво ще е след като минат изборите. И слънчогледец ще пуснем, пък зърното украинско дали изобщо ще го спрем, не е ясно. Половинчата работа с тенденция към почти нулев резултат.

Иначе продажбата на националните интереси продължава. Оказва се, че не е слух. Гарантираме заем за Украйна и ще плащаме лихвите по него. Те ти булка, Спасовден. Някой може ли да ми обясни защо българският народ трябва да плаща за чужди мераци и за утилизацията на украинското население и разрушаването на украинската иконономика. Щото накрая на войната Украйна няма да може да си плаща по заемите. И кой ще плаща? Гарантите. А ние сме гарант. Продавай, племе от продажници, продавай националните интереси на България. Това обаче вече е див скандал. Въвличат ни във войната – искаш не искаш, ще плащаш.

Дрончето? Забравихме вече за него. Щото не е руско. Я да беше руско – пинчер след пинчер щяха да облайват по телевизиите. Писал съм ви многократно – абсолютно аматьорска и некадърна пропаганда. И цитирам Бисмарк за хиляден път – кажи им истината, може да не е цялата истина, но не ги лъжи. Пропаганда, основана на лъжи. Ами затова народа не ви вярва.

Това е положението. Кукленото шоу.

Я да видим, какво ни казва Бжежински днес

Збигнев Бжежински (ден 16)

……Човек трябва да разбере какво представлява врагът: историята на врага, културата на врага, стремежите на врага. Ако ги разбирате добре, може би можете да се придвижите към мир…….

Мъдро. Показва какво трябва да се прави, вместо да се пинчеросва по телевизиите. Вместо да направят свестен анализ, въртят латерната – все едно и също, каквото им е задаено от тия, дето са им наклонили векторите. Човекът ви казва, че тябва да разберете историята, културата и стремежите на руснаците, ако искате да имате мир с тях. Това не стана с облайване. Кой ви го казва? Бжежински. На колене, юрдечета. На колене пред Бжежински. То вие сте си на колене, де. Барем продавайте националните интереси по-фино, а не така, че и мишките по дупките да ви излавят.

Войната

Всичко си върви според прогнозите. Промени няма.

Теорията тук я знаете. Украйна трябва да бъде разсипана, за да не може Русия веднага да стане империя щом вземе яко парче от Украйна.

Потвърждава ли се теорията, базирана на идеите на Бжежински? Потвърждава се.

Какво става

1. Насъскани ли се украинците срещу руснаците? Да. Скоро ще почнем да бутаме градовете, че да разширяваме гробищата, ама карай да върви, то е по план.

2. Държим ли Украйна на системи, като помпим я със стари оръжия и дългове. И така, до последния украинец. После – изгорена земя – за Русия (натъпкана и с обеднен уран), каквото остане от Украйна – набълбукано с дългове за хиляда години напред. А да и гаранти п дълговете, народи, чиито инсталирани племена от продажници са ги набълбукали даже лихви да плащат.

3. Пука ли им за броя на жертвите? Не им пука. Може да загинат всички украинци. Важното е Русия да не стани империя. Може украинската земя да свети от уран. Важното е Русия да не стане империя. А житото, ще намерим кой да го яде. Все някъде ще се намери инсталирано племе от продажници, което ще продаде националния интерес.

4. Какво става по фронтовете? 150% изпълнение на прогнозата на Витанов, а тя беше

Прогноза за украинските загуби от 5 септември до края на септември

Безвъзвратни загуби за украинската армия – 12 000

унищожени танкове – 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

това се очертава да се изпълни на 150%

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – тоест ако руснаците както и досега си седят на отбранителните позиции.

Губят ли руснаците хора и техника – губят. Обаче произвеждат и изстрелват 7 пъти повече снаряди и ракети и имат още много стари складове със съветско оръжие да празнят. А и сключиха сделка с Ким Чен Ун Корея да им прати 10 млн. снаряда. Руското производство на боеприпаси е 7 пъти повече от това на целия Солидарен Запад в момента. Е, какво да очакваме при това положение? Трепане на украинските мъже на фронта, какво друго. Усилията и на двете страни са насочени към това.

5. Системата Таракан гърми ли? Гърми.

Пробити руски отбранителни линии и светкавично настъпление към Азовско море? Няма. Чудовищни украински загуби, ама то това си е по западния план. Украинският човешки ресурс трябва да бъде съсипан, за да не може Русия да го използва след войната.

6. Как Бжежински обяснява поведението на двете страни във войната? Отлично го обяснява. Руснаците искат да станат империя и гледат да пазят населението и инфраструктурата на Украйна колкото могат. Украинците са разходен материал за американския интерес, който е Русия да не стане империя. Затова украинците мрат като мухи по франтовете, а инфраструктурата в тила им се разрушава. Така ли е? Така е.

7. Очаквания? – Трагедията да продължи. Мобилизацията ще скърца, украинските мъже ще се смилат по фронтовете. Целта е ясна – от Украйна да не остане човешки и инфраструктурен потенциал, та Русия като си вземе голямото парче от нея, да не може бързо да се превърне в империя. Това е играта американска – да отложат образуването на равностойни конкуренти.

8. Къде сме ние? Бауцаме по руския флот, който е на 40 километра от Бургас. Българското бабаит бауца, келявият руски флот си стои на 40 километра от Бургас. Българското бабаит пак бауца, келявият руски флот пак си стои на 40 километра от Бургас. И тъй, докато келявият руски флот не реши да си отплава по негови си причини… което обаче българското пинчер ще обяви за велика победа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *