Президентът Радев Тръшна в земята Западното Статукво у нас! Управляващите Реват на Умряло! Ето какво направи:

Президентът Румен Радев потвърди участието си на Парада на 9 май в Москва по повод 75- годишнината от победата на СССР над фашистка Германия. Това се случи днес по време на телефонен разговор между Радев и Владимир Путин, който разговор се е провел по молба на българския държавен глава. Основната тема на разговора е била сътрудничеството между двете страни в сферата на енергетиката.

Тази новина със сигурност силно е разстроила западните посолства у нас, но най- вече Министерския съвет, воглаве с мутро-премиера Бойко Борисов. Гербавите брюкселски марионетки около Борисов са в ступор и шок от дързостта на президента, който единствен в бг. политиката, освен БСП, следва собствената си съвест и морал, без ни най-малко да се съобразява с българоубийствените заповеди на Запада. Затова най- вероятно още утре цялата държавна машина ще поднови атаките си срещу Радев – от медиите, до институциите. И нищо чудно главния прокурор пак да се опита да повдигне темата за импийчмънт на президента.

Skandalno.net припомня, че едно от предизборните обещания на Румен Радев беше именно това – да работи за размразяване отношенията ни с Русия, които предшественикът му Росен Плевнелиев направи всичко възможно да натика във фризера – по поръка на Запада, естествено. Срещата на Румен Радев с Путин на 9 май в Москва ще е трета поред. Първата беше в Сочи през 2018, а втората миналата година на икономическия форум в Санкт Петербург. По време на телефонният разговор днес между двамата Радев е поканил руския президент да посети България послучай 3 март. Но засега няма изгледи това да се случи – заради враждебното отношение на управляващата ни евро-атлантическа мафиотска шайка ГЕРБ и главатарят й Борисов.

Така или иначе, размразяването на отношенията на ниво Президенти между България и Русия вече е факт. Въпреки яростната съпротива на назначеното от Запада марионетно правителство на Бойко Борисов, което не спря поръчково да лае срещу братска Русия. Управляващите направиха всичко пряко силите си да влошат отношенията между София и Москва. Примерите са не един и два. Стигна се дори до изгонване на руски дипломати и раздухването на съшити с бели конци безумни шпионски скандали. Явно тази западна истерия, съчетана с долнопробни поръчкови акции още повече са убедили и стимулирали Радев да търси сближаване с Изтока вместо с лицемерния аморален Запада. И българския президент вече отчетливо търси подкрепата на Русия, отказвайки да се кланя на Брюксел и Вашингтон.

Въпреки че през последните години западните лидери се постараха да заличат дори спомена за решаващата роля на Русия и СССР за победата над Хитлеро-фашизма и същите натрапчиво пропагандираха налудничавата теза, че всъщност врагът била Русия, а не нацистка Германия, от няколко месеца насам в западния лагер се наблюдава отстъпление от тези нездрави позиции. Френският президент Макрон вече е половин русофил, потвърди и присъствието си на Червения площад на 9 май. Същото направи и генералния секретар на ООН Антонио Гутиереш. Доналд Тръмп пък се извини, че въпреки голямото му желание да е в Москва на паметната дата, нямало да успее, защото това съвпадало с началото на кандидат- президентската му кампания. На Червения площад ще присъстват обаче Ангела Меркел, Си Дзинпин, президентът на Индия и други световни лидери. Москва очаква още Западни лидери да отговорят положително на поканата на Путин. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Престанете да пишете фашистка Германия.Никога не е била фашистка.

  2. И все пак, господа от Skandalno.net не забравяйте, че Русия мрази България и българите може би единствено заради това, че ние сме най-древната държава на света след Потопа, а съществуваме много преди него като човешка популация!!! Поровете в гугъл да намерите какво установи международният мултидисциплинарен екип целящ да установи окончателно къде е била прародината на пра-индоевропейците (средата на 90-те години на 20-и век) и може би ще ви се изяснят много неща за историята ни, нашата и на човечеството може би! Руската държава просто ни мрази и толкова!!! Да не говорим какви злини ни е причинила през вековете от Петър Вилики насам!!!

  3. СТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ – господа западняци и русофоби тази песен трябва да ви напомня и да мислите какво е Русия

  4. Сигурно соросоидните хюмнета газ пикаят сега каза:

    Генерал Румен Радев -истинският народен президент.Поздравления, генерале!Народът е с Вас!
    Вечна дружба България-Русия!

    P.S. До помака Pomakov по-горе над мен, пак срал лайна в този сайт:Ей, помак, да ти серем всички колективно в устата!
    Skandalno.net, моля банвайте го вече този капут, че на всички читатели тук ни омръзна да му четем простотиите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *