Президентът Радев: Борисов е в Паника и с право. Страхува се за бъдещето си извън властта и затова се държи като Мутра! (С ВИДЕО)

„През последните дни Борисов се опитва да прехвърли отговорността за незаконното подслушване на друг, както прави винаги. Неистово се опитва да покрие и този скандал. Но скандалите около управлението му станаха твърде много и няма как вече да бъдат замитани и крити“, каза днес пред журналисти президентът Румен Радев. „Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои нечисти политически цели. Дава указания на прокуратурата кого да смачка и кого да не закача. Министър-председателя е впрегнал дори МВР и НАП да респектират несъгласните с диктаторския му режим български граждани“, заяви още Радев.

„В безсилието си г-н Борисов атакува подло и моето семейство. Методите на премиера издават битието му на мутра от 90-те години. Той в момента е изправен пред два много лоши за него избора – дали да удължи изкуствено пребиваването си във властта или още сега да си хвърли оставката. Но и в двата случая го чакат разследвания и вероятно затвор. И именно в това е големият му страх“, заяви още президентът.

„Скандалите, кризите и деградацията във всички сектори на държавата, както растящото недоволство на гражданите вече са ежедневни и все повече разголват управленското му безсилие и зависимост от нечисти глобални сили. Драмата на г-н Борисов е следната: Той си дава сметка, че този път коронният му номер „пречистване чрез подаване на оставка и последващо фалшифициране на изборите“ няма да мине. И няма да мине, защото при бъдещата му скорошна оставка, го чака служебен кабинет, в съставянето на който участие ще взема аз. И бъдете сигурни, че този служебен кабитен ще се погрижи този път изборите да се проведат честно. Затова разбирам и растящата нервност на Бойко Борисов“, каза още Румен Радев.

Държавният глава направи това изявление пред медиите, слад посещението си в централата на „Ултрафлекс Корпорейшън“ в София и се запозна на място с дейността на компанията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Междувременно из социалните мрежи плъзна прелюбопитно видео с жалкия Бойко Борисов, който отива до президента Румен Радев, за да си изпроси ръкостискане. Двамата са поканени на юбилея „30-години КНСБ“. Въпреки обтегнатите им отношения, на тържеството двамата са настанени на съседни маси. Отначало Радев се прави, че не забеляза Борисов, но след като Борисов отчаяно и с надежда го побутва по дланта, Радев все пак приема подадената му ръка, но с погнуса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦО ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ИМАШ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА И ПОГНУСА МАРШ КУЧЕ МРЪСНО ЗАЕДНО СЪС МАФИОТСКАТА СИ ШОЙКА КРАДЕБ ПРОСТАК ПРЕДАТЕЛ

  2. До горния. Ей тавариш – не си ти човека който да гони Борисов от власта. Има едно нещо което се казва ИЗБОРИ.Народът тогава казва дали Борисов да го управлявна или циганката от село Крушовица откраднала ТЕХНОИМПЕКС. Ясно ли ти е бе червена бълхо ?

    • Малоумнико, няма ли друга опорна точка, че все този ТЕХНОИМПЕКС се повтаря? Като са толкова чисти селяците от ГЕРБ, защо за 10 години не инициираха ревизия на приватизацията? Защо сега по мутрашки рекетират и грабят? Избори… Я разгледай протоколите! Там е пълно с незаконни действия, а това е върхът само, който даже не се крие. Много станахте смели медийно, откак фиткиният мастилък пристана на цар Пуяк.

  3. Иване Иване – да те такова , всеки който те хване.Само ми отговори на един въпрос. Доказано е , че БСП е партията в която има най-много милионери. Хайде сега кажи ни от тотото ли са ги спечелили, тютюн ли са сеели , животни ли са гледали , миньори ли са били. Кажи на аудиторията как с честен труд се става милионер

    • Между казано и доказано разлика да правиш? Милионерите не седят в опозиция. Ако са били толкова много, да са купили властта до сега. Генетиката на целият български „бизнес“ е комунистическа, а на днешните полуграмотници мутрокомунистическо. Не ми ги хвали и не отклонявай темата. От лошо има и по-лошо, а най-лошото са твоите хора герберастите!

  4. Румине, защо не поискаш от чехския ти колега информация – какво е правил Н.П. ББ в затвора в Панк0000000рац?

  5. До всички, които използват думата „комунист“ под път и над път:
    Моля, първо се запознайте с идеологията на комунизма, що е това „комунизъм“ и със сигурност сами ще стигнете до извода, че всички политици сега, без оглед на цвят и партийна принадлежност не са бивши комунисти, а „псевдо комунисти“. Всички бяха членове на БКП, т.е. номенклатура. Именно тая бивша алчна номенклатура, разполагаща още тогава с власт и пари, след отстраняването на циганина Живков, се раздроби на най-различни партии и партийки, които впоследствие, та и досега разграбиха държавата.
    ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ БИВША НОМЕНКЛАТУРА И КОМУНИСТИ, ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ОТДАВНА ИЗМРЯХА!
    Така, че истинските комунисти са честни, скромни и смели хора, които заплатиха с живота си нашата свобода и вече ги няма! Познавах такива, не искаха никакви облаги, отказваха апартаменти, коли с предимство, телефон и останалите облаги на членовете на БКП. Те не допуснаха да ги направят агенти! Така, че думата комунист не е обидна, чест е, та не я употребявайте с лекотата на невежеството. Аааа, човек може да е комунист и без да е член на БСП и подобните й, уж леви новоизлюпени формирования.
    По-добре е да се обединим срещу злото, което унищожава Родината и народа ни!

    • Щом е член на Българската КОМУНИСТИЧЕСКА Партия, какъв е? Една идеология, която не е тествана на практика, се нарича утопия. Печалният опит да се построи справедливо общество се е сблъскал челно с човешката същност и претърпява нормална деформация към нещо друго. Не споря, че част от нещата все пак се случват, но те се дължат на масов ентусиазъм и желание за по-добро. В крайна сметка, кой го провали и излъга останалите? Партийният апарат!!! Другарите вождове, свикнали с привилегиите по рождение, решиха съвсем да станат недосегаеми. Това вече съм го виждал и имам право, да го анализирам като очевидец. Този грабеж сложи кръст и на названието и на теорията и на всичките ѝ класици, прави или не. Комунист никога няма да значи това, което е значел за хората горди от това название и умиращи за него. Препраните имена нямат магнетизъм. „Да, ама…“ не събира почитатели! „Капиталът“ ще си остане фундамент за изучаване, защото проблемите си стоят, но начинът на приложение ще е друг, названието ще е друго.

      • Хм… какъв е… Що за въпрос, след като отдавна доказаха какви са? Какво се казва за всичките онези люде, които се бяха скрили на топличко под крилото на БКП и сега вече са в БСП, ГЕРБ и разни други подобни формации? Псевдо-комунисти, кариеристи, мишки – най-общо казано, защото са се крили единствено заради облагите. Всичко друго, но не и комунисти! На следващото писание: ами не, не е утопия, „култът“, измислен от глупака Хрушчов, не я набутва там. „Капиталът“ не е за всеки мозък, за съжаление.
        След Хрушчов, респ. Живков, истинските комунисти не се притесняваха да изкажат мнението си относно отклоненията от правата линия, заради което, естествено, бяха изключени от редовете на БКП. Защото за тях беше срамно да членуват там, където се извращава идеята на комунизма. После пък ги молеха да се върнат отново, но те отказваха. Та така… това е истината. Комунисти, ама вече не в БКП. ФАКТ, който би трябвало да размърда доста мозъци.

  6. До този над мен. Много си прав. Истинските комунисти останаха вярни на идиалите си.И тези идиалисти още от средата на 1945 год.един по един започват ги очистват. Даже много от тях биват изпратени на лагери и тези несретници усетиха на гърбът си как шумкарите другари постепенно по нагъл начин започват да се чувстват ПО-ПО-НАЙ . А когато започват да правят ТКЗС-та ятак на шумкарите в Ихтиман е буквално направен на пихтия – защото отказал да даде на ТКЗС – то осемте си овчици. Идиалите другарите ги изхвърлиха в каналите . Лозунгът „ Братство и равенство “отиде на кино.Въоръжиха натегачите с ножици за да ни режът косите и панталоните чарлстон.И какво стана по едно време……легнаха си комунисти и сутринта се събудиха социалисти.А сега най голямите КАПИТАЛИСТИ.Не ли съм прав бе привърженици на БСП.

    • Ама Кучко (както сама се зовеш). Тролските ти глупости няма да коментирам, че ми е писнало… обаче – много си неграмотно бе моме, виж си писанията само. Проста и неграмотна Кучка, обаче и на ней й се ще да си каже мнението – така те виждам и възприемам лично аз. Хайде сега циба от тук

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *