„Българската Коледа“ разплака жената на Орешарски

Съпругата на премиера Пламен Орешарски е била пред припадък навръх Коледа, научихме от приближени. Елка Орешарска била силно разстроена от тъжните истории за болните деца, които събраха културния и политическия елит в Народния театър за традиционния концерт „Българската Коледа“ на 25 декември.

Елка, половинката премиера, ce разстрои от съдбите на болните деца
Елка, половинката премиера, ce разстрои от съдбите на болните деца

През цялото време, докато слушала разказите за слепи и глухи малчугани, нуждаещи се от финансова помощ за лечение, г-жа Орешарска не спирала да плаче. Камерите на БНТ се опитваха да не показват насълзените очи на премиершата, но и не можеха да ги скрият, особено след пореднотс видео от трогателни съдби на децата с проблеми.

След края на благотворителния концерт тя била толкова разчувствана и тъжна, че едва не се строполила в ръцете на съпруга си. Гардовете от Националната служба за охрана бързо помогнали на политика да овладее ситуацията, като приканили Орешарски и съпругата му да отпътуват бързо с джипа до вила „Калина“ в квартал „Бояна“, разказа свидетел на случката. „Елка е емоционален човек и много се разстрои от видяното. Тя е състрадателна, за разлика от повечето министерски съпруги, които мислят само за тоалети“, коментират в политическите среди.

Само за една вечер „Българската Коледа“ успя да събере повече от 1,5 млн. лева които ще бъдат разпределени като лична помощ за нуждаещите се деца и за апаратура в специализираните болници. Концерта уважиха и президентът Росен Плевнелиев, и предшественикът му Георги Първанов, който бе видимо напълнял.

 

Плевнелиев с дама – Кристалина Георгиева

Настоящият държавен глава Росен Плевнелиев не проля и една сълза, а самодоволно зяпаше концерта. Компания като първа дама му правеше не Юлияна Плевнелиева, а еврокомисарката Кристалина Георгиева. Двамата не спряха да си говорят, докато най-популярните лица на музикалния бизнес у нас разливаха гласа си на сцената, отбелязаха възмутени гостите на благотворителното тържество.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Аз съм силно разтроен от историята и творенията на мъжа и но никой не ме отразява.

    • Като е толкоз разстроена да тръшне един-два милиона и готово.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *