Президентът Радев РАЗГРОМИ ГЕРБ в Деня на Храбростта! Борисов се скри като мишка! Ето какво се случи:

Разтърсващата реч на президента Румен Радев послучай Деня на храбростта и българската армия, отекна като звучен плесник в мутрите на крадливата шайка ГЕРБ.

Ето част от словото на Президента: „Днес моралната криза е факт. Днес трябва да преоткриваме всекидневната храброст на достойния човек – храбростта да изричаме истината, да браним демокрацията, храбростта на достойния гражданин, който се бори с беззаконието и произвола. Затова благодарност към храбрите, защото свободата на обществото – нашата обща свобода, се крепи на върха на тяхното копие“.

Факт е, че откакто ГЕРБ яхнаха властта преди десет години, политическият и общественият живот се заблатиха. И с всеки изминал ден блатото става все по- мръсно, кално и смрадливо. И колкото и да ни убеждават платените клакьори на Борисов и САЩ, че живеем по- добре отпреди, блатото превзема вече и чисто битовите територии на живота у нас. Защото, рибата се вмирисва откъм главата, както е казал народът.

Моралната криза оплете като с паяжина обществото ни тъкмо с идването на ГЕРБ на власт преди десет години. Защото това не беше просто поредният политически проект, а еманация на всичко низко, мръсно и престъпно, с което държавата преди това се бореше. С идването на Борисов, мафията получи пълната власт в държавата. Не без любезното съдействие на глобалната олигархия от Брюксел и Вашингтон, които решиха, че именно Бойко мутрата е техният човек у нас.

Не си мислете, че на Западът му пука как живее българският народ и оцелява ли под бича на овластените от него местни мутри и селски тарикати. Западняците избраха Борисов като силно компрометиран персонаж. За да не смее да гъкне и да изпълнява безпрекословно колониалните им нареждания.

Когато обаче дадеш цялата власт в ръцете на един бандит, няма как беззаконието и произвола да не се превърнат в Конституция. И съвсем резонно (бавно, но сигурно) социалната и справедлива държава България бе превърната в джунгла, в която оцеляват само най- наглите и безчовечни индивиди. Какво обаче представлява неолибералната пазарна джунгла, в която ни натикаха мутрите от ГЕРБ: Тази глобална гора накрая убива дори най-силните си зверове. Бавно ги побърква, докато накрая не ги затрие в някое блато. Защото в глобалната неолиберална джунглата, единственият пълновластен господар е самата Тя.

Затова бъдете сигурни, че накрая ГЕРБ ще се сварят в собствен сос. Каквато е съдбата на всяки национален предател.

Неслучайно шайката на Борисов стовари цялата си агресия върху президента Радев. Изединпът оялата се гербаджийска пасмина осъзна, че въпреки усилията й, се е появил някой, който вдъхва надежда на хората. Защото само обезверения човек може да бъде подчиняван и заробван. Но когато видят надежда – масите стават безстрашни и няма сила, която да ги спре в борбата им за по-добър живот.

За 10 години ГЕРБ положиха кански усилия да втъплят на народа, че никой друг, освен тях, не е в състояние да го управлява. Натякваха му го, за да го обезсърачават – да си стои в калта и да не прави опити да се измъкне.

С изненадващата изборна победа на Румен Радев обаче статуквото на ГЕРБ бе разтърсено из основи. А управляващите се опитаха да внушат, че умишлено подарили изборите на БСП. Не, нищо подобно. Просто ГЕРБ бяха наясно, че в редиците им няма нито един честен човек, когото да изправят срещу чистата и неопетнена фигура на Генерала. Затова беше и странният им хоo с кандидатурата на Цецка. Целта бе после да се оправдаят, че били сбъркали. Трудно е, когато няма как да извадиш на опонента си компромат или да го арестуваш показно по някакво скалъпено обвинение.

Затова и ГЕРБ се спряха на единствения си възможен вариант за противодействие: Да джафкат срещу Президента. И с това ще си останат – с джафкането – какво повече да очакваме от едни помияри. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. И пак недостатъчното познаване на граматиката разваля доброто представяне на статията- омаловажава я!

  2. Честит гергьов ден надя благодаря ти ти ме разплака от надежда бях забравила от кога не съм се връщала в окаяната ни родина защото за пенсионерите няма живот в българия изморих се да бъда слугиня но не мога и да бъда в тежест сега с тази публикация ми връщаш надеждата искам си социализма историята президентска република с генерал генерал радев искам си братска русия поне да умра на спокойствие и сигурност

  3. бла, бла, бла и Радев е една пионка, клакьор на БСП, ако не му кажат няма да знае какво да каже като военен е свикнал да му нареждат

    • До „Бла, бла, бла“:

      Ти си просто един платен гербаджийски трол. Или пък пълен идиот. А най-вероятно и двете. То кат се замисля, няма голяма разлика.

    • Е, Радев поне казва това, което „му казват“, в което силно се съмнявам, без да чете, а оня, предишният, му го пишеха на лиШчета и пак не можеше да го прочете! И се научи какво значи „клакьор“, глупако…

  4. А кой? Кой? Кой? Кой? БСП – не става, оядоха се, съсипаха държавата и се осраха! ГЕРБ – управлява я мафиотска структура. Патриоти? Глупости, всички в тези формирования са политикани заради далаверата. Седесари, куневи, Дай България, тези псевдо – демократи хептен не стават. За ДПС ме е гнус да пиша. А кой? Кой? Кой? Кой?
    Единствено президентска република има шанс. Народно събрание от стотина юристи, да пишат закони по разпореждане на президента и нищо друго.
    България е живнала само когато е управлявана със здрава ръка.
    А кой? Кой? Кой? Радев? Не, очевидно е яхнал БСП да го изведе на тази позиция и сега слушка оная рошавата мечка до него.
    Стамболов! Стамболов ни трябва! С ясна външна и стопанска политика! Само при неговото управление левът е бил конвертируем! Туря си в джоба Алеко Константинов български пари и заминава до Чикаго и назад!

    • До Христо Тошев:

      Да обобща кво си написал: БСП окрали държавата, а Президента Радев ги слушкал… Кво са ти окрали БСП на теб, бе Тъпунгер. Левицата е от 10 години в опозиция. В БСП не са до един херувимчета… но да поставяш знак на равенство между тях и крадливата шайка ГЕРБ е просто абсурд. Жалък трол си ти, Христо Тошев. А опорната ти точка е да внушиш на хората, че няма алтернатива на управлението на ГЕРБ. Плюя на теб, платен боклук такъв

  5. Гербаджиите това са кукли на конци. За всичко е виновна системата, или така наречената „свобода и демокрация“. Свободата всъщност развързва ръцете на силния(в чийто ръце е оръжието и властта), да прави каквото си пожелае със слабия, т.е. с народа. А що се отнася до демокрацията, тя не съществува от край време. Каква е разликата между комунизма и всички останали строеве с изключение на първобитно общинният? При комунизма свободата е заменена с ред и дисциплина, а демокрацията със справедливи принципи, с които всички трябваше да се съобразяват. Тези които бяха на върха крадяха и вършеха разни дребни престъпления, но се пазеха дори от самите себе си, защото законите бяха строги и справедливи. В един момент обаче, те решиха да станат богати като техните колеги на Запад, подариха „свободата и демокрацията“ на тълпата и за нула време ограбиха страната. Такова предателство до ден днешен не съществува в човешката история. Маркс беше прав когато казваше, че за да победи доброто, комунизмът трябва да настъпи в най-развитата икономически страна и с нейна помощ да се разпространи в целия свят, като с помощта на диктатурата и строгите, но справедливи принципи, облагороди човека като изкорени от него алчността и егоизма.

  6. Някои твърдят, че комунизмът който се приема от народа, е бил насаден в Русия от Западът, като чрез него са искали да покорят целия свят. Сталин обаче се появил и им попречил, като искал комунизмът да бъде в услуга само на народа. Започва се голяма борба между Запада и Изтока. Западът хвърля милиарди долари за пропаганда и промиване на мозъците. Накрая човешката алчност побеждава и комунизмът рухва. За съжаление скоро няма да се появи. Русия и Китай ще удължат живота на капитализма ако разбира се човечеството продължи да съществува.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *