НЕ Е ШЕГА! Гери- Никол и Волен Сидеров… В ДУЕТ! Скандално ВИДЕО + Коментарът на Skandalno.net! Виж Тук:

В какво се е превърнал политическия ни живот? Едва ли има по- добра илюстрация от ВИДЕОТО с абсурдния дует между Гери- Никол и… Волен Сидеров (Виж ВИДЕОТО под статията).

КЛОУНЪТ ЗАД БАРАБАНИТЕ: Волен Сидеров стартира политическата си кариера през 2005 г., когато с основаната от него националистическа партия „Атака“ успя да вкара в парламента 20 народни представители. И се превърна в тоталната политическа сензация, тъй като социолозите го бяха отписали. Но за разлика от други политически проекти с много по- добро финансиране, „Атака“ се задържа и вече 13 години е неотменна част от политическия живот на страната. И това не е случайно: Лидерът й Волен Сидеров винаги е знаел как да предизвика интереса на избирателите си. Което го превърна в опасен враг за Бойко Борисов и американското статукво у нас. А те пък му разказаха играта с поредица от съдебни дела. С които бяха на път да го унищожат и изхвърлят от политиката вовеки.

Но вместо да запази достойнство и да напусне политиката с чест, Сидеров реши да остане в нея. Макар и в новоотредената му роля на политически заложник на статуквото. А американците не са прости – отредиха му най-мръсната и омаскаряваща до живот роля – да се коалира с най- големият си враг Бойко Борисов и той, националиста-русофил, да стане съучастник в престъпното неолиберално и про-американско колониално управление на третия кабинет на ГЕРБ.

И това немиуемо доведе Сидеров до деградация. От някогашният анти-глобалист, бунтар и борец за русофилска правда не остана нищо. До степен, че днес го виждаме като идиотски нахилен клоун, който доволно потропва с барабанчета, за да приглася на бездарна и вулгарна поп певица.

От смъртни врагове до първи дружки

А какво да кажем за сценичната партньорка на Сидеров – Гери- Никол? 20- годишната певачка сякаш е еманация на прехода – такъв какъвто го направиха ГЕРБ с подкрепата на шутове като Сидеров.

Бездарна имитаторка на световни хип- хоп изпълнители. С тънката разлика, че нашата нито може да пее, нито да танцува. А единственото, което е усвоила, е да тресе „дупарата“ – като повечето деца на бг. демокрацията. Със самочувствие до небето, но без грам покритие.

Всички знаят, че зад успеха на Гери- Никол стоят пачките на родителите й – типични представители на новобогаташите-престъпници, които се нароиха по време на псевдо- прехода. За таткото е известно, че е забогатял покрай контактите си с варненската групировка ТИМ.

Оттам -нататък, лигавата принцеса решила, че иска да става певица. Това, че нито може да пее, нито да танцува, в България не е проблем, даже е предимство. Особено когато мама и татко вадят пачките и плащат. И гордите родители започват едно снимане на клипове за десетки хиляди левове- за да покажат как детето умее да тресе дупара… и да приперат някой лев, разбира се.

И така до днес, когато засичаме Гери-Никол на празника на вестник „Демокрация“. И я чуваме да пее класическо рок парче, тъй като нейните песни се слушат само от пубери и не са особено подходящи за такива поводи. Но тъй като не може да го изпее, не й остава друго, освен… пак да друса задни части – че да си отсрами хонорара. Типично дете на демокрацията. А рамо до рамо с нея и в такт с вопиющата й бездарност, потропва на издъненото си барабанче някогашният бунтар Волен Сидеров.

Те ти демокрация! Освен да си поплачеш, друго не ти остава. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Падението на един цирков клоун превърнал се в подлога и ибрикчия на Боко Тиквата Бай Хуй и посолството на ул."Козяк" каза:

    Ако трябва да бъдем честни, преди 13 години Волен тръгна добре, имаше голяма народна подкрепа, любов и популярност!
    За съжаление обаче се оказа едно най-обикновено безпринципно и много алчно за пари и облаги човече!Превърна се в Долен!Предаде народа и почитателите си и лапна пацата на Тиквун!
    Освен чрез алчността му, най-вероятно са го гепили за мъдята и с някакви компромати!Затова и изведнъж от бунтар и борец срещу неоколониализма се прерърна в радетел за продължаване на статуквото и грабежа и стана ортак и съучастник на Тиквата!Вече не е против НАТО, ЕС и (нео)колониализма във всичките му форми!Чудно е как още Путин не го е разбрал какъв долен измекяр и жалко, дребно човече е Долен!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *