Западът стигна дъното в жалката си кампания срещу Путин! Вижте защо Русия ще победи:

Западняците удариха тоталното дъно в мръсната си кампания срещу Владимир Путин! На платените протести в Москва под мотото „Путин не ни е цар“, организирани от марионетката на САЩ Алексей Навални, бяха изтикани на първа линия деца на по 14- 15 години.

Хлапетата, които дори не са били родени, когато Путин встъпва за първи път във властта, бяха инструктирани да провокират полицията с хулигански прояви и изстъпления, така че да бъдат арестувани. А снимките, разбира се, светкавично бяха разпространени от западните медии, за да илюстрират какъв „тиранин“ и „чудовище“ е Путин.

Нито един западен соросоиден журналист обаче не се сети да попита какво правят хлапета на по 14- 15 години на политически протести и кои са тия родители, които са ги пуснали там. Акцентът беше само върху това как полицията ги е арестувала. Което си е рутинна полицейска мярка във всяка Западна държава при хулигански прояви и нарушаване на обществения ред.

Явно западният агент Алексей Навални дотолкова не е успял да намери дори платени участници в протестите си срещу Путин, че се е наложило малкото хора, които е вербувал, да доведат и децата си – срещу някой и друг долар в повече. Нека си спомним как на платените соросоидни протести у нас през 2013 г. срещу кабинета на Орешарски, НПО- тата плащаха двойно на участниците, които доведат децата си, и особено бебета в колички.

Арестувано 14- годишно момче на протеста на Навални

НАТО вече е обградило Русия от всички страни, а единствената причина, поради която не се осмелява още да я нападне е… Владимир Путин. Неслучайно Той спечели четвъртия си мандат с рекорден вот от 76%. Но въпреки това войната чука на вратите на Москва. Защото въпреки технологичния напредък на Русия във въоръжението, Западът няма да се откаже да я оплячкоса. Тъй като и за САЩ, и за ЕС овладяването на Русия е въпрос на оцеляване.

Война руснаците могат да избегнат единствено ако си изберат за президент прозападен агент като Навални, който доброволно да пусне западняците в Русия и да ги остави да крадат и изнасят ресурсите на страната.

Западният агент Навални също беше арестуван

Но и в двата случая – и с война, и без война, резултатът ще е един и същ – разорена държава и умиращ от глад по улиците руски народ. Също като при управлението на „големия приятел“ на Запада – президента Борис Елцин.

Но има и един трети сценарий, напълно неподозиран и неразбираем за западната рационална мисъл. Сценарий, който в продължение на векове обърква, спира и унищожава, всеки враг, дръзнал да нападне Русия. Този сценарий разчита на православното упорство, източната гордост и варварска смелост на великия руски народ. И се заключава в девиза: „Русия никога не ще се предаде!“

…И както по време на Втората световна война, „бели“ и „червени“ ще се обединят срещу външния нацистки враг.

Да, Русия никога няма да се предаде. Нещо повече: Тя със сигурност ще победи! И Западът ще го разбере съвсем скоро… когато протестиращите днес срещу Путин 14- 15 годишни хлапета, скочат на оръжие срещу същия тоя Западен колониален завоевател, за да защитят родината си. Така е било и така ще бъде. Защото Държавите граничат една с друга, но Русия граничи с Бога! Казал го е Райнер Мария Рилке. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Запада побесня, особена когато руснаците в чужбина гласуваха с около 10% повече, отколкото в родината им. В Рига, столица на мразеща руснаците държава, опашката пред изборната секция беше 4 КИЛОМЕТРА! Западняците се побъркаха от злоба! Защо руснаците в чужбина гласуваха масово за Путин? Защото точно те виждат ФАЛШИВАТА демокрация на Запада!

    • „Защо руснаците в чужбина гласуваха масово за Путин? Защото точно те виждат ФАЛШИВАТА демокрация на Запада.“ Много правилно. Аз избягах на запад през 1970 г. Трябваше ми само една година, да видя бездомните в най-богатата страна за да си променя мнението. Ето и спомените от онова време.

      Дойдохме млади и зелени
      От свободата заслепени.
      Да возим скъпите коли,
      Да спим със хубави жени.

      Но, някак си обратно се случи,
      Та вместо хубави жени
      Хванахме баби без зъби.

      В начало имахме късмет.
      Кенефи чистехме прилежно
      И хвалехме се в писмата,
      Че имаме добра заплата.

      Но, нашта кенефчийска чест
      Я най-жестоко опетниха.
      Изхвърлиха ни кат парцали,
      До там се стигна, че дори,
      В хранителните магазини,
      Се храним скришом без пари.*

      Но, ето вече остаряхме,
      Не можеме и да крадем.
      О-о, боже господи ела вземи ни,
      От свободата отърви ни.
      * Тези неща се случваха по време на кризите.

  2. Не е работа на запада да да коментира протестите в Русия .Нали има демокрация и ако тези хора които протестират не са обявили протеста си е логично да бъдат арестувани. Ако сега аз отида да протестирам пред Министерски съвет и си позволя да руша и крещя нима няма да ме арестуват? Да ще ме арестуват за нарушаване на обществения ред въпреки , че живеем в „демократична “ България. И аз не желая Б.Б. да ми е министър председател, но се съобразявам със всички които го желаят .

  3. Айде нема нужда!Насраният и лицемерен Запад е изпаднал в такава дълбока криза, криза на капитализма, а взели с Путин, Русия и с руския народ да се занимават!
    Точно Владимир Владимирович е човекът, който спаси Русия от разграбване, а руския народ-от поробване!
    Самият извратен Запад не вижда насрания си гъз-само преди броени дни, на 1-ви май, на протестно шествие в Париж по случай Международния празник на труда, по улиците излязоха над 160 000 французи протестиращи срещу ниското заплащане, скъпотията, мизерията, безработицата, орязването на социалните придобивки!
    90 на сто от протестиращите бяха младежи на по 18-20 години, т.е. малко по-големи от тия руски 14-15 келеши!
    Но докато руските хлапетии бяха докарани на площадите в Москва и Петербург от своите родители, естествено срещу заплащане от соросоидните организации в Русия, то френските младежи излязоха по парижките улици напълно доброволно.За да протестират срещу техния Макрон и вълчия варварски капитализъм от 21-ви век!
    И няма как да е другояче след като младежката безработица във Франция е над 60%, ама се крие от марионетното френско правителство и от същия този Макрон, слуга на Ротшилд & Компания!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *