Бойко Борисов цинично: Срамувам се, че не успях да прокарам Истанбулската Конвенция! Виж Тук:

Премиерът Борисов призна, че е изпитал СРАМ само от едно- единствено нещо за цялата първа година управление на третия му кабинет. Ето кое е то: „Срам ме е, че не можахме да представим Истанбулската конвенция така, че хората да я възприемат. Подценихме ситуацията.“

Премиерът не се срамува, че зам.- шефът на парламента от ГЕРБ Емил Христов ИЗГОНИ хора с увреждания защото носели тениски „Системата ни убива“.

Премиерът не се срамува от скандала с протежето му Гинка Върбакова, която най-нагло прилапа най- голямото ЕРП в страната.

Борисов не се срамува, че България е най- корумпираната страна в ЕС и че правосъдието ни е неефективно. Не го е срам, че всяка година ЕК отчита, че страната няма напредък нито в борбата с организираната престъпност, нито в борбата в корупцията.

Борисов не се срамува, че укрива зад депутатски имунитет уличен в огромна корупция углавен престъпник, какъвто е бившият му министър Делян Добрев. И въпреки, че самият Конституционен съд се произнесе, че е незаконно народен представител, Борисов продължава да го скатава.

Борисов не се срамува, че посред бял ден през главния вход на Централния софийски затвор избягаха двама тежки рецидивисти с присъди за убийства. И не го е срам, че мина повече от месец, а от бегълците – ни вест, ни кост. Борисов дори не си направи труда да поиска оставките на отговорните министри – на правосъдието Цецка Цачева и на вътрешните работи – Валентин Радев.

Борисов не се срамува, че българите са най- бедният народ в Европа, а може би и в света. Не го е срам, че ВСЕКИ ТРЕТИ БЪЛГАРИН ЖИВЕЕ В ТЕЖКИ МАТЕРИАЛНИ ЛИШЕНИЯ (по данни на Евростат). Че сме държавата с най- голямо социално неравенство. Че над 1 млн. от работещите българи получават заплати под 600 лева. Че пенсионерите вегетират с масови пенсии от по 100 евро.

Не го е срам от мизерията в България

За нищо от гореизброеното Борисов не изпитва срам. Единственият му проблем е, че не е успял да угоди на шефовете си в Брюксел, като прокара Истанбулската конвенция, за да позволи развращаването на българските деца още от детските градини.

Това му е единственият проблем на Бойко Борисов!

Всъщност, откакто ЦРУ му подариха трети управленски мандат, премиерът ни почти не прекарва време в България, за да бъде по- подробно запознат с проблемите на българите и на страната. Пък и това едва ли го интересува. Най- големият дерт на назначеният от САЩ за колониален министър председател Бойко Борисов е… Истанбулската конвенция. И няма как да е иначе! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Знае го, но не му пука. Прекалено е зависим от западните си господари. До степен, че ако решат- могат да го вкарат в затвора доживот.

  2. Всичко знае той, среща се и с народната „любов“, но не изпуска кокала! Щата изпусне ли го, неизбежно ще се озове в премяна на райета.

  3. Трябва да се срамува, за народ от овци, който хленчи че бил последен по това и онова. И орева орталъка свето за това, палиха се, бесиха се… А нито един не посмя да опита да му види сметката, да го наругае, напсува в директен контакт поне. А само ох, та леле. Палиха се и изгоряха живи, и какво ли не. И…толкоз. ГОЛЕМИЯТ ПЕТКО СЛАВЕЙКОВ НЕ СЛУЧАЙНО ГО Е КАЗАЛ „Не сме народ, а
    мършааа“.
    т

  4. Абе този дебелогъз пожарникар май наистина е станал гей!!! Все-повече се убеждавам, че наистина са го „онодили“ яко в Симитли!!!! Ще взема май и аз да го опъна!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *