Борисов ревна с пълно гърло: Президентът Радев е КОВАРЕН – иска да съсипе ГЕРБ! Виж Тук:

Президентът Румен Радев е виновен пред ГЕРБ! И то за всичко! Бойко Борисов най- после се престраши да нападне открито държавния глава, след като дълго се скатава зад гърба на вярната си „мъжка секретарка“ Цветанов, комуто бе поверил специалната задача да кепази Радев.

Премиерът дълго време избягваше не само неизбежния си пряк сблъсък с Радев, но и да взима каквито и да е вътрешно-държавни решения, както и да дава изявления. Но по повод първата година на третия си кабинет, се реши да даде интервю – за удобната му „Нова телевизия“, за която се говори, че е негова собственост.
Радев не спира да ме напада. Където и да отиде, каквото и изявление да направи – все аз съм му в устата. Какво е това, ако не коварство! Той се държи като президент на две партии – БСП и ДПС“, изцепи се Бойко Борисов в ефир.

Наглостта на Борисов е наистина уникална! Не стига, че от месеци насъсканата от него глутница гербаджийски кучета ръфа, глозга и вини Президента във всевъзможни глупости, ами за капак днес и самият Борисов се изкара негова жертва.

Не стига, че ГЕРБ и ДПС вече 10 години, с малко прекъсване, управляват в скрита коалиция, а бизнес интересите им са се преплели като свински черва, ами сега… Президентът бил ортак с Доган! И Борисов го твърди най-безочливо, въпреки, че на президентските избори кандидатката му Цецка Цачева спечели почти целия вот от Турция.

Надълго и нашироко лъжливото Баце „изплака болките си“ пред „Нова телевизия“. Едва не се разрида, че Президентът купил скъпи изстребители, които само събирали прах, че на Радев изобщо не му пукало за армията, въпреки че е нейн главнокомандващ…, че служебното правителство на Герджиков събрало със 150 млн. по- малко данъци, и пр., и пр…

Всичко друго чухме от Борисов, само не и какво реално свърши третият му кабинет за една година управление.

Премиерът не пропусна да се изфука с европредседателството, въпреки че заради ротационния си принцип, то не е заслуга на ГЕРБ. А протоколът на председателството е такъв, че който и да ни беше премиер, щеше да се среща начесто с всевъзможните му там европейски лидери.

Но какво свършиха ГЕРБ за страната си през тази една година, Борисов не беше попитан. Водещият Виктор Николаев не го пита и за корупционните скандали в правителството и партията му, които не секнаха цяла година. А замести този истински въпрос с витиеватото: „Има ли в България корупция?“ На което Премиерът йезуитски отговори утвърдително…. И посочи само примера с арестуваната кметица на „Младост“. Която обаче не е от ГЕРБ.

Водещият угоднически „пропусна“ и въпросите за скандала с ЧЕЗ и Гинка Върбакова. И какво изобщо се случва в момента с продажбата на най- голямото ни ЕРП. Вместо това премиерът се пошегува дебелашки с Николаев, че му било лесно да задава въпроси, но ако влезел в политиката, щял да разбере колко много работа има.

Времето в България е спряло! Спря и замря още преди 10 години, когато ГЕРБ яхнаха властта. Оттогава народът все ги сваля, но щом усетят, че падат, господарите им от ЕС и САЩ ги връщат обратно в играта… и пак постарому. (От 2009 г. ГЕРБ не са спечелили нито едни избори без активната подкрепа на ЦРУ- б.р.) Няма и лъч надежда за промяна в българското безвремие. Няма и да се промени при тази глобална неолиберална конюнктура. Само животът в американската колония България става все по- непоносим и непосилен за обикновения човек. А крадливите некадърници от ГЕРБ се хвалят, че живеем все по- хубаво и качествено отпреди – явно имат предвид единствено и само себе си. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Бойко е най-коварният,по коварен от него няма,със неговата безскрупулност унищожи не само герб,а и цяла България и да не търси причината извън него, мутра долна,омразна

  2. За Викторчо, като момче кАпанче от Разград /да се чете според новия канон Разгрейд/, не съм в настроение да кажа нищичко. Освен това, че ме дразнят еднакво гьотверенски той и ХиХимян от БТВ. Цървули не, ами подлоги – продънени и смрадливи като ибрици. Толкова за „журналистическите“ им качества. А ГЕРБ трябва колективно да бъдат изправени на стената пред наказателния взвод – не буквално, щото не съм кръвожаден, а и те, както рекъл един от Омурташко /според „журналистите“ – питомци на Гого Папийоно,ОмуртаГско/:“Асан не е ли и той ора?“ Така че най-справедливо и хуманно ще е цялата ГЕРБ-ерска огромна свинска върволица да бъде въдворена в Белене. И на всеко прасе да бъде поверена мотика № 8, която с размерите си, вдигната права,засенчва слънцето и предпазва от топлинен удар.Що се отнася до Бандитко, сигурен съм, че дори такива мушмороци като Тома Биков и ЦвъЦи от шайката, не го базарят за генерал. Щото той не е- казахме скоро,че е един вид пиночетовски паун, на когото като му оскубеш оперението, под опашната му кост остават гола трътка и осрано кокошо дупе.

    • По-точно не мога да го изкажа.
      Един от много рядко срещащите се резки и точни коментари в мрежата.
      Изкефих се.
      Браво.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *