Президентът Радев: Диалог с Борисов ще има само след като си подаде Оставката!

Властта трябва да води диалог с гражданите, а не да ги залива от сутрин до вечер с пропаганда за някакви небивали успехи, които в повечето случаи са само в главите на самите управляващи. Управляващите трябва да работят така, че да се пълнят чекмеджетата на гражданите, а не да ги изсмукват, за да пълнят своите. И е нелепо Борисов с пълните чекмеджета да търси диалог с протестиращите, чиито шкафчета са празни заради неговата власт.

Това заяви днес в Трявна президентът Румен Радев. А повод за коментара му станаха днешните думи на премиера Борисов, който необичайно нефелен и с изтънял, треперащ от страх глас заяви, че е готов за диалог с организаторите на протестите от Отровното трио и останалите малки партии и сдружения.

Времето за диалог изтече! Това управление имаше цели 11 години да покаже грижа за гражданите. Вместо това то методично унищожаваше държавата и народа, заяви още държавният глава.

„Готов съм и съм длъжен да седна на една маса и с общественици, и с партии да говорим за бъдещето на България, но след като премиера си подаде оставката. Това негово упорство в отказа му да не го направи тласка България към безизходица.

„Не приемам тази опорка, която цели да представи днешната политическа криза като конфликт между президент и премиер. Това не е конфликт между две личности или пък сблъсък между две институции, това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление“, заяви Радев. И добави, че единственият изход от политическата криза е незабавна оставка на премиера и насрочването на извънредни избори. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ЗАСТАВАМЕ ДО ВАС ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА МУТРИ ГЕРБ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *