Костадин Костадинов: Борисов се спазари със САЩ да Остане на Власт! Цената е спирането на Турски поток! (С ВИДЕО)

Когато преди 2 месеца започнаха масовите протести в България, Борисов много се уплаши и още на 3-тия ден беше готов да си хвърли оставката. На 4-тия ден обаче го посети в Министерски съвет американската посланичка Херо Мустафа. Именно след тази височайша визита Борисов изведнъж се окрили и храбро заяви, че няма никакво намерение да сдаде властта. А днес, 2 месеца по-късно дори си позволява наглостта да нарича изстрадалият протестиращ срещу хунтата му народ „мафиоти“.

Какво поискаха САЩ от мутрата Борисов и какво им даде той, за да продължат да го крепят на власт ще разберете от това видео, заснето от лидера на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов. Ключовата дума е „Турски поток“! Но подкрепата на САЩ към Хунтата да не ни отчайва, защото интересите на Вашингтон и Брюксел относно газопровода „Турски поток“ са коренно противоположни, а народът ни за 2 месеца протести се осъзна и порасна с няколко века… И в това е нашият шанс.

Затова всички – смело на улицата под лозунга „Мутри, вън“ и непримирими в искането за Оставка! Ще успеем въпреки лицемерието на Великите сили, както вече сме го правили в историята! Спомнете си „Съединението“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RD1Tr3j9720

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО В АДА ДА ГОРИШ АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА УПОРСТВАШ И НЕ ПОДАДЕШ ОСТАВКА ЩЕ СИ ТРЪГНЕШ КАТО ЧАУШЕСКУ

  2. BOKO TIKVATA BAI HUI - da mu sera fostata kradlivo-korumpirana! каза:

    BOKO TIKVATA BAI HUI E YASEN – KRADEC, MUTRA, MRYSNIK, PRESTYPNIK I T.N.
    AMI KOCETO KOPEIKIN KYV E?!SYSHTO KRADEC SAMO CHE PO-MALYK!GEPI PARTIYNATA SUBSIDIA I SE OBZAVEDE S 3 V 1 – VILA, APARTAMENT I LEKA KOLA ‘FORD MONDEO’, MODEL 2017.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *