Преди минути: Протестът Възстанови Палатковите лагери! ОТ УТРЕ ВДИГАМЕ И БАРИКАДИТЕ!, обявиха от Отровното трио! ЖЛЕДАЙ НА ЖИВО:


В разгара на днешният особено яростен и многолюден протест днес точно в 21.45 часа адв. Николай Хаджигенов от Отровното трио обяви: Вдигаме отново палатковите лагери, от утре възстановяваме и барикадите! Протестното шествие се насочи към трите разчистени снощи от полицията кръстовища, за да ги блокира отново! Скандиранията са „еничари“ и „оставка“!

В 22.11 ч. граждани опънаха две нови палатки на Орлов мост като символичен знак. Заявката е, че палатковите лагери ще бъдат напълно възстановени утре, както обяви по-рано адв. Николай Хаджигенов. Десетки хиляди протестиращи скандират „Оставка“.

ГЛЕДАЙ СЪБИТИЕТО НА ЖИВО ПО БСТВ! Кликни Тук

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО И ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ЧЕХА Казва преди 13 часа
    Близък на бащата на Борисов: Истинското име на Бойко е Бахур Бахар!? Автор: kolevm38 автор: grigorsimov категория: Политика прочетен: 7832 коментари: 1 гласове: 2 Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg Виден академик родом от София, споделя специално за PERNIKNEWS, една малко известна информация по отношение на Бойко Борисов, че е бил близък приятел с бащата на ексминистър-председателя. image „Истинското му име е Бахур Бахар”, казва човека. Той посочва, че майката на Борисов е еврейка. Спомня си за времената, когато бащата на премиера е бил болен и е искал чаша студена вода от сина си. Тогава младият Борисов отказал. Човекът споделя, че Борисов винаги се е страхувал тази информация да не излезе наяве.
    Вчера, 02.09., около обяд, Началникът на Коцето Бахур Бахар, наречен ББ и премиер на РБ е НАПУСНАЛ СТРАНАТА С ППРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ВЕРТОЛЕТ! Днес се очаква и семейството на сестра му да НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ! ЧЕСТИТО, А СЕГА НАКЪДЕ КОЦЕ…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *