Ден 57! Протестът прерасна в Революция! 100 хил. мощно скандират „Оставка“! (03.09) ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

С невиждана ярост се разгаря и днешният протестит срещу кабинета “Борисов 3”. След вчерашното Велико народно въстание, в което 400 демонстранти бяха бити, 200 арестувани и 50 ранени, сред които и жени, протестът днес започна още от ранно утро. Кам момента, около 21 часа, в Триъгълника на властта отново са се събрали около 100 хил. души, които екзалтирано скандират: „Оставка и затвор“!

Хронологията на събитията следим на живо:

За днешния протест властта е взела крути мерки. Целият център на София гъмжи от жандармерия и полиция. Гражданите не могат да достигнат до протеста по бул. „Дондуков“, който е блокиран от полицията. Единственият начин да се стигне до настоящото Народно събрание е по бул. „Цар Освободител“ след проверка от страна на полицията.

„Нека простим на тези хора. Никой да не казва на жените и децата им, че са ритали хора по улицата“, заяви от протестната трибуна пиар експертът Арман Бабикян от „Отровното трио“.

Скандирания „Мутри вън!“ и „Оставка!“ оглушават пространството под прозорците на властта.

„В килия за двама бяхме седем. Всички те днес са тук с нас. Ние сме още по-надъхани и още по-мотивирани“, заяви Борислав Сандов от протестната трибуна. Сандов бе едно от задържаните вчера лица по време на ескалациите на напрежението.

„Целта на силоваците, онези униформените с камионетките имат една цел – да всяват страх“, отсече Сандов.

„Искам да им благодаря, че счупиха гръдния кош на български отец. Благодаря ти, мутро, че биеш нашите свещеници“, заяви един от протестиращите.

Припомняме, че един от пострадалите на вчерашните протести е архимандрид Дионисий, който вследствие на полицейско насилие се сдоби с тежка фрактура на гръдния кош.

„Нощес бях свидетел на арест на хора, които бяха седнали на пейка в градината и нямаха нищо общо с протеста“, разказа проф. Велислав Минеков.

„Запомнете кървавата сряда на Бойко Борисов“, призова още Минеков.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК:

ГЛЕДАЙ НА ЗАПИС:

ГЛЕДАЙ ПРОТЕСТА И ПО БСТВ:

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ЧЕХА Казва преди 13 часа
    Близък на бащата на Борисов: Истинското име на Бойко е Бахур Бахар!? Автор: kolevm38 автор: grigorsimov категория: Политика прочетен: 7832 коментари: 1 гласове: 2 Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg Виден академик родом от София, споделя специално за PERNIKNEWS, една малко известна информация по отношение на Бойко Борисов, че е бил близък приятел с бащата на ексминистър-председателя. image „Истинското му име е Бахур Бахар”, казва човека. Той посочва, че майката на Борисов е еврейка. Спомня си за времената, когато бащата на премиера е бил болен и е искал чаша студена вода от сина си. Тогава младият Борисов отказал. Човекът споделя, че Борисов винаги се е страхувал тази информация да не излезе наяве.
    Вчера, 02.09., около обяд, Началникът на Коцето Бахур Бахар, наречен ББ и премиер на РБ е НАПУСНАЛ СТРАНАТА С ППРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ВЕРТОЛЕТ! Днес се очаква и семейството на сестра му да НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ! ЧЕСТИТО, А СЕГА НАКЪДЕ КОЦЕ…

  2. Глупости на такалета: – уж се страхувал „тази информация да не излезе наяве“ че отказал на баща си чаша вода. Нещо, от което той трябва наистина да се страхува са похожденията му през мутренския период от неговата биография: как е рекетирал хора, как е крал и препродавал коли, как е прекарал няколко месеца в затвора, как е разчиствал сметки с неудобни и много знаещи хоря

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *