Преди минути: Бойко Борисов ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ! Вижте ШОКИРАЩОТО ПРЕДАТЕЛСТВО на Българския Премиер:

На 27 май Бойко Борисов заминава за Киев, където ще се срещне с президента Петро Порошенко и министър- председателя Володимир Гройсман. С украинските лидери българският премиер ще мъдрува как да се задълбочат връзките между двете държави.

От там на 30 май Борисов потегля за Москва за среща с президента на Руската федерация Владимир Путин и министър- председателя Дмитрий Медведев. С тях пък наш Бойко ще обсъжда осъществяването на общи енергийни проекти – въпрос, който пръв постави президентът Румен Радев по време на посещението си в Русия преди дни.

Ако целта на Бойко Борисов е да провали преговорите с руснаците, то среща с Петро Порошенко в Киев, е много добър и ефективен ход! Дали двете последователни визити на Борисов в Украйна и Русия са злощастно съвпадение? Категорично не! Ходът е много добре изчислен и прецизиран, но не от Борисов, а от американските му господари, които натискат да продават в Европа шистовия си газ. Затова сега целта е преговорите за българо- руските енергийни проекти да бъдат провалени. И то така, че руснаците да бъдат показани в лоша светлина, а българите пак да излязат жертви.

Само преди дни при посещението си в Русия, президентът Румен Радев постигна огромен политико-икономически успех. На срещата с Владимир Путин, българският държавен глава ребром постави въпросите за изграждането на директен газопровод от Русия към България, така че страната ни да не зависи от Турция за доставките на природен газ. Радев призова също и за възобновяване строежа на АЕЦ Белене. А от руска страна заявиха, че все още се интересуват от общи енергийни проекти с България.

Радев си свърши работата повече от успешно. Но като Президент, функциите му са само представителни. А дали тези проекти ще се реализират, всъщност зависи от правителството на ГЕРБ. А според вас дали преговорите между Борисов и Путин ще са успешни, щом най- преднамерено преди тази среща нашият премиер си е уговорил среща с Петро Порошенко, чието фашистко правителство избива етническите руснаци в Източна Украйна?

По всичко личи, че целта на българските управляващи е да саботират всеки опит за енергийни проекти с Русия. Да не забравяме, че именно ГЕРБ и Бойко Борисов едностранно провалиха трите съвместни проекта – петролопровода Бургас- Александруполис, „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“. И сега – пак ще го направят. Защото провокацията с Петро Порошенко, е повече от очевидна. И със сигурност ще раздразни Русия.

Какво ще се случи, ако България остане без директни доставки на газ и без нова АЕЦ? Ще изпадне в тотална енергийна зависимост от Турция! След като, притиснати от Запада, ГЕРБ се отказаха от „Южен поток“, Ердоган видя своя шанс и захвана да строи с руснаците „Турски поток“ – който вече е готов. Но засега тръба – разклонение към България не се предвижда, тъй като Брюксел не дава достатъчно гаранции.

Преди дни Бойко Борисов сам призна, че последните действащи 2 блока на АЕЦ Козлодуй ще бъдат спрени след 15 години. Т.е., след този срок страната ни остава и без евтината атомна енергия. Вследствие на което цените на тока ще скочат тройно. „Оставаме на въглища и зелена енергия“, заяви Борисов.

Впрочем какво се случва в Европа: Миналата седмица Ангела Меркел се договори с Путин и двамата сключиха 20 търговски споразумения, само едно от които е изключително важния за Германия „Северен поток-2“. Вчера в Москва отиде и Макрон. А резултатът е, че френската фирма „Тотал“ ще участва в строежа на завод за втечнен газ в руския арктически пояс. Безспорно тлъста мръвка за френския бизнес. Сега и Меркел, и Макрон се надпреварват да плюят по САЩ и да пеят хвалебствени дитирамби за Русия. И дори признаха, че в отношенията си с Щатите, Европа до момента е имала васална роля.

А какво прави българският министър председател в този ключов за цяла Европа момент на размразяване на Евро-Руските отношения?!? Вместо да постъпи национално отговорно и да извлече от визитата си в Русия ползи и бъдеще за България (защото без евтина енергия няма да имаме такова-б.а.), Борисов отива да си говори и да гледа финала на Шампионска лига с маргинала Порошенко! И да задълбочава връзките ни с фашизирания американски анклав Украйна – тотално разбита и фалирала държава, която през следващите години със сигурност ще се разпадне от само себе си поне на две. Дано само и ние не последваме съдбата й.

Защото с премиер – национален предател, какъвто е Бойко Борисов, с мафиотизирана управляваща партия, каквато е ГЕРБ и безхаберен и егоистичен военен сюзник, какъвто е НАТО – това със сигурност ще се случи! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Румен Радев заслужава едно голямо БРАВО .
    Не ще бъде нормално някакъв си министър председател на някаква си мижава страна да отиде и да ликвидира такова постижение . Не бих могъл да противореча на някой опонент за такова безумие , но ВАЖНО Е КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ ПО АДРЕС НА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ В.ПУТИН .
    Не мога да допусна , че той може да си позволи такава глупост в момент когато очите на цял Свят са насочени към Москва . Все още ми остава една малка част доверие в Руския Президент . Дано да съм прав .

  2. Но защо премиера ще посети Путин,ако не желае споразумението,което президента се опитва да придвижи ?Той направо може да откаже тази среща.Отиването му в Украйна ясно показва намеренията му и това…е смущаващо.

  3. Бах ти колко сте отвратителни. Е не се спряхте да лъжете хората. Вие и тикива като вас са предатели. Имам предвид ебания автор на тази гнуслива статия

    • До Анонимен:
      Хей, Анонимен, гадно ли ти става на гербаджийско-соросоидната душичка, като прочетеш грозната истина – до какъв колапс доведе страната ни любимият ти Бойко. Докато ти, Анонимен, лапаше паричките на Сорос и разни управленски централи, за да тролиш по форумите в полза на властта. Ами, да, отвратителна е действителността. Но твоят Бойко я направи такава. А на теб: Добре дошъл в гадната реалност- България-2018, платено тролче долно, анонимно.

    • Анонимен, ти като си толкова неотвратителен, не ебан и не гнуслив, защо я четеш тази статия и защо се бъркаш там където не ти е мястото.

    • ТИ СИ ОТВРАТИТЕЛЕН ПОДЛОГО ОТ ШАЙКАТА.ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ЗА ТОВА КОЕТО СТОРИХТЕ НА ТАТКОВИНАТА.НО БОГ ВИЖДА.ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ.БЕЗБОЖНИ ГЕЙБЕРСКИ БЕЗРОДНИЦИ.А ТИКВУН ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ КОЙ Е.

    • СТАТИЯТА НЕ Е ГНУСЛИВА А ПОКАЗВА ИСТИНСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА !ТРОЛОВЕТЕ ПАК СЕ ПОКАЗАХА ОТ ЧЕРУПКАТА СИ И ПУСНАХА ЛИГИ !ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ СПРАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ АМЕРИКА И ЩЕ СЕ УСПОКОИТЕ !

  4. И на децата е ясно какво трябва да се случи на срещата с Путин, но да се надяваме, че на Борисов разума не е изчезнал напълно.

  5. Щом плачат русофилите ,значи г-н Б.Борисов е на прав път, само взаимно изгодно договори ,без задушаваща „братска“прегръдка с Русия!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *