Пол Крейг Робъртс: 95 % от US-Медиите са Машина за Лъжи и Подли Проповедници на Новия Сатанистки Световен Ред!

Ню Йорк Таймс ви съветва да не мислите. Защото мисленето ви кара да използвате вашия „ненадежден“ мозък и със сигурност ще ви отведе до разни „конспиративни“ теории… обикновено кръжащи много близко до истината. Затова, за да не изпадате в подобна нелепа ситуация, просто вярвайте сляпо на всичко, което „Ню Йорк Таймс“ и останалите медии на демократите ви казват. Само така ще имате надежден източник на информация.

„Ню Йорк Таймс“ до такава степен се е оплел в слугинажа си към властта, че вече счита собствената си съчинена пропаганда за истина. Помните ли „въстанието на терористите пред и във Капитолия“, при което привържениците на Тръмп бяха обвинени, че са предизвикали 5 смъртни случая?

Едно от обявените „убийства“ е на полицая – охранител в „Капитолия“ Брайън Сикник, за когото неолибералните американски медии (95 % от медиите в САЩ) като една обявиха, че е бил бит до смърт с пожарогасител от протестиращи. Е, ето фактите, поднесени от майката и брата на починалия полицай Сикник:

„Майката на полицейския служител в Капитолия Брайън Сикник каза, че синът й не е бил бит с пожарогасител от тълпата на 6 януари, казвайки, заявявайки, че синът й е починал от инсулт.“

„Тя опроверга репортажите и дописките на „Ню Йорк Таймс“ и други издания, които в продължение на месеци тиражираха тази лъжа. „Синът ми нямаше никакви травми по главата, не е бил удрян, не. Той почина от инсулт в болницата няколко дни след събитията в „Капитолия“, казва майката“.

Братът на полицай Брайън Сикник, Кен Сикник също опроверга фалшивия репортаж на „Ню Йорк Таймс“ за смъртта на брат му. Той заяви, че ден след щурма на „Капитолия“ Брайън му изпратил съобщение от болницата, което гласяло:

„Два пъти ме напръскаха с лютив спрей“.

И още едно съобщение, в което е казал, че е “в добра форма.“

Припомням, че фалшивата новина на „Ню Йорк Таймс“, че Сикник е бил бит до смърт от протестиращ беше многократно цитирана от корумпираните водачи на демократите като основен агрумент срещу Тръмп в процеса за импийчмънт срещу него.

Според тази „демократическа шайка“ бившият президент Доналд Тръмп е отговорен за тези събития и трябва да бъде осъден в Сената.

Тази и още много други фалшиви новини бяха използвани от Демократите и лакеите им в държавната администрация, за да прокарат нови, много по-твърди закони „за борба с вътрешния тероризъм, практикуван от привържениците на Тръмп. Тези хора, които представляват половин Америка са квалифицирани като „излишни“ и „терористи“, които трябва да бъдат спрени да убиват. Цялата тази грандиозна манипулация и подготовка за масови репресии се основава на машината за лъжи на Демократите, част от която е и „Ню Йорк Таймс“.

Три от петте смъртни случая по време на „въстанието на терористите пред Капитолия“ са от естествена смърт – това са хора с хронични проблеми, които вследствие на стреса и напрежението при щурма са получили инсулт или инфаркт.

Останалите смъртни случаи са на бялата жена ветеран от ВВС, която бе застреляна и убита от черен полицай в Капитолия. Жената не е заплашвала полицая, а той така и не бе призован да даде обяснение. Което пък ни навежда на мисълта, дали пък не са я убили умишлено от полицията по поръчка на Демократите, за да ескалира насилието и привържениците на Тръмп да попаднат в капан!?

Не мога да се сетя дори един инцидент през 21-ви век, който американските медии да са отразили коректно и честно.

Нито едно от твърденията им за големите афери на века не се оказа вярно. Нито за атентата от 11. 09. 2001 г., нито за оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин, нито за иранските ядрени оръжия. Лъжа се оказаха и твърденията им, че Асад е използвал химическо оръжие, за Либия, за руските инвазии, за Венецуела, Еквадор, Боливия, Джулиан Асандж, Ед Сноудън, за американските избори през 2020 г., за митингът на Тръмп, за смъртта на Джордж Флойд, за нашествията, за бомбардировките и разрухата на седем държави в Близкия изток и Северна Африка.

Американските медии са машината за лъжи на Демократическата партия и нейните мултинационални корпорации. Ако вярвате на американските медии, вие живеете в организиран свят на лъжите. И се намирате на точното място, на което Естаблишмънтът и неговите медийни проститутки искат да сте. И сте в точната форма, в която те искат да сте: с промит мозък, индоктриниран, оглупял, далече от истината и много встрани от пътя им, така че да не пречите на сатанисткия им дневен ред. Skandalno.net

Автор: Пол Крейг Робъртс, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. КОГА ЩЕ НИ СТИГНАТ АМЕРИКАНЦИТЕ?!
    ПО НАЩЕНСКО, 120% ОТ МЕДИИТЕ СА НА КОГОТО ТРЕБЕ И ПИШАТ САМО – ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ НАРЕДИ!
    КОЙТО ПЛАЩА – ПОРЪЧВА МУЗИКАТА, НАЛИ?!

  2. Жената, която беше „убита“ въобще не е съществувала, т.е. е пълна фантасмагория, а Пол Крейг Робъртс е контролирана „опозиция“, като всички известни „дисиденти“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *