Николай Малинов: Забавни са Фалшивите Финални Акорди на Прокуратурата!

Вчера бях привикан в Специализираната прокуратура, за да ми бъде връчено т. нар. „прецизирано обвинение“ за шпионаж в полза на Русия. От „събеседването“, продължило повече от 2 часа, разбрах, че за година и половина Прокуратурата не е успяла да добави нищо ново към голословните си, некадърно съчинени и обиждащи ме обвинения. Нямат нито едно доказателство, че съм имал достъп до класифицирана информация. Те разполагат само с факти за мои нормални, човешки, професионални взаимоотношения с руски граждани.

„Новото“ им „откритие“, което те оповестиха вече в публичното пространство е, че съм взимал милиони евро от фирма, свързана с бизнесмена Малофеев. Прокуратурата дори не се е опитала да съчини някакво доказателство за тази своя нагла лъжа. Кога съм ги взел, как съм ги взел, за какво съм ги взел, къде са отишли тези пари, това са все „подробности“, за които Обвинението няма дори смислени хипотези. Важно им е единствено да бъда очернен, защото с такова клеймо е трудно да вършиш каквато и да е значима обществена или политическа работа.

Не мога по друг начин да окачествя продължаващите действия на прокуратурата срещу мен, освен като груб политически натиск, чиято цел е да сплаши мен и мои съратници и да ни принуди да не демонстрираме публично нашите ценности, възгледи и оценки за напълно грешната външна политика на България днес. Политика, която обслужва чужди западни приоритети и няма нищо общо с българския национален интерес. Окачествявам като неслучаен факта, че пред сградата, в която бях разпитван, по същото време беше паркирала кола на Американското посолство. Вероятно тази кола е била там, защото Американското посолство проявява жив интерес към българската борба с битовата престъпност или пък с корупцията по високите етажи на властта.

На висок глас ще повторя и потретя това, което кара прокуратурата да постоянства в своя груб, безцеремонен политически натиск: „Европа и България са по-силни заедно с Русия“. „Русофобията е болест, сродна с фашизма“, „България трябва да се стреми към приятелски и братски отношения с Русия, защото двата народа, българският и руският, са неразривно свързани исторически и цивилизационно“.

Отново заявявам, че тези действия на Прокуратурата имат обратен на търсения ефект. Ние, русофилите в България не само, че няма да се снишим, а напротив – ще направим всичко възможно русофилските ценности, общите ценности на двата ни братски народа, да добият нов живот на политическо ниво.

Надявам се, че фалшивите акорди на Прокуратурата ще приключат с това и то съвсем скоро. На ход е Съдът, в чиято обективност и морал аз вярвам. Защото да обичаш Русия не е нещо укоримо, да не говорим пък да е престъпление. Skandalno.net

Николай Малинов, председател на НД „Русофили“ и партия „Възраждане на Отечеството“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Ню Йорк Таймс: Мисленето е опасно, вярвайте ни Пол Крейг Робъртс Американските медии са машина за лъжа. Ако разчитате на американски медии, вие живеете в организиран свят на лъжите. Това е мястото, в което Естаблишмънтът и неговите медийни проститутки искат да бъдете. Промити мозъци, индоктринирани и извън пътя на дневния им ред.

  2. Има една ИЗМИСЛЕНА държава, припознала себе си за хегемон, благодарение на зелените хартийки, които печата и… всичко свършва до тук! Продължението е:- подмолност, корупция, организирана престъпност, измами, наркотици, проституция…, водещи до пълна и безусловна човешка деградация! Та, един хилядолетен НАРОД – пряко своите морални и чисто човешки ценности, днес – благодарение на назначени му ибрикчии – за управляващи, са принудени да живеят по този начин!

  3. НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ ОЩЕ С ВЛАСТ И СИЛА ДА ПРОМИЕ МОЗЪЦИТЕ НИ ЗАЩОТО БРАТСКА РУСИЯ СЕ Е ДОКАЗАЛА НИКОГА НЕ НАПАДА А САМО ОСВОБОЖДАВА ПОМАГА ВИНАГИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО СЛЕД ВОЙНИТЕ ЗА ВЪСТАНОВЯВАНЕ И ПРОСПЕРИТЕТ НИКОГА НЕ ОКУПИРА ЗАТОВА ИМА ОБИЧТА И ДОВЕРИЕТО НА СВЕТА ЦЕЛИЯ СВЯТ ВЯРВА САМО НА БРАТСКА РУСИЯ НА РУСКАТА ВАКСИНА НА РУСКАТА ОПОРА И ЗАЩИТА БРАТСКА ВЕЛИКА И СВЯТА РУСИЯ ТИ СИ В КРЪВТА ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НИ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ОБИЧАМЕ ВИ САМО ВИЕ СТЕ УМИРАЛИ ЗА НАС

  4. Господи, благослови Всемирното Бяло Братство, което сега присъства между българите и славянството. Укрепи Духа му. Дай вяра, упование и надежда в Теб на тия, които следват Твоя път, да се съвземат и да Те славят през всичките векове на бъдещето.
    Стори, Господи. Боже наш, това заради великото Си име, с което си знаен през всичките векове горе на Небето и долу на Земята. Направи да се освети името Ти пред всички ония, които спъват Твоето свято Дело и да знаят, че Ти си само Един, в Когото няма измяна и Който си всякога силен да помагаш и да избавяш.
    Разпръсни враговете на Твоето Царство, Господи, от пред Лицето Си и ние ще Те славим с чисто сърце. когато ни помогнеш да превъзмогнем и прогоним лукавите духове на ада, които искат да развалят Твоето свято Дело.
    Ти, Господи, сам действувай сега с крепката Си ръка. Стори това заради Господа нащего Иисуса Христа, чрез Което име Ти си благоволил да Те призоваваме.
    Нека управляващите в този народ да познаят, че няма друг Господ и Бог освен Тебе. Ти си само Един.
    Амин
    Всемировият учител Петър Дънов

  5. Малинов, ние обикновените българи сме с тебе. Ако падне поне косъм от главата ти, ние ще спретнем такъв протест, какъвто нашият велик демагог не е сънувал. В най-добрия случай за него да си кротува в къщата си в Барселона, че в централния Софийски е приготвена килия за него.

  6. Малинов, предателите не ги обичат и в двата лагера.Аман от родоостъпници.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *