Полк. Марков: Сега разбирате ли какво се случва в Украйна? И за какво сме им на англосаксите ние, българите

Понеже живеем в една по-специфична демокрация, която ни лишава от правото на свободен достъп до истинска информация, бих искал да ви споделя някои неща относно продължаващата война между НАТО и Русия в Украйна. За славните украински лъвове, които „правилните“ евроатлантически медии ни представят само в две състояния – контраатака и изтегляне. За тях моля да забравите временно! Те никога не са победени в битка, нито пък на света има армия, която може да ги победи.

Истината, поне според моите информатори от местата на събитията, ама не от местата, където няма война и където са пратени нашите „журналисти“, нещата стоят така: На Източния фронт истинската украинска армия не разполага с нито един натовски патрон, не разполага и с натовско въоръжение. Леките им оръжия са древни руски пистолети, стари автомати „Калашников“ и леки картечници – все от времената на СССР. Всяка пратка с модерно западно оръжие, която прекоси границата на Украйна, бива своевременно унищожавано от руските високоточни оръжия. Затова НАТО вече не прави и опити да ги доставя на Киев, а ги струпва по резервната си отбранителна линия в Полша и Румъния.

Защитните им средства са меко казано открития на украинската археология, а тила им на практика не съществува. В общи линии редовната украинска армия няма нищо общо с видеоклиповете на хората на Арестович в Киев, разпространявани за пропагандни цели.

Добре въоръжени са наемниците, джихадистите и нацистите – общо към 40 хил. души, но те нямат нищо общо с редовната украинска армия. За тях не важат също конвенциите на войната (милосърдие към военнопленниците, да не се убиват и измъчват цивилни и прочие според тях баналности) и тези момчета добре разбират каква случка ще им се случи, когато бъдат заловени в сражение или при други обстоятелства. Относно управлението и използването на високотехнологичните натовски играчки, които най-често са летящи и хвъркащи, операторите им не се намират на украинска територия, нито пък са украинци. В сравнение с истинската украинска армия, всички тези взети заедно са по-малко от 8 %. Така стоят нещата на фронта. Затова Русия не обявява тотална война, защото целите й са наемниците и нацистите!

Какво искам да кажа с това?

Никой истински българин не мрази украинците, защото те всъщност са руснаци, хванати в плен от политически и професионални терористи. Точно както сме хванати и ние в момента, но при тях хватката е по-смъртоносна! Поне засега. Повечето от украинците, мобилизирани на фронта, са с руско самосъзнание, но ако кажат и дума за тов,а биват осъждани по военновременните закони. По най-бързата процедура – разстрел!

Това е скрит геноцид, който реално може да се случи и у нас. Това е и причината Русия да забави хода на военните действия – руснаците знаят много добре, че срещу тях стоят по принуда в окопите други руснаци – техни братя, сестри, братовчеди, тъстове и приятели. Всякакви руски хора, които искат да са при братята си от другата страна. И тук е ролята на „Азов“-ци, „Айдар“-ци и вся остальная сволоч. Не са заградителните отряди, които стрелят по всеки, който тръгне да се предава.

Този сценарий е най-мръсния и на практика представлява заложничество в полза на терористи!!! Нито един руски войник не иска да прегази милиони свои на фронтовата линия! Иска да ги изведе от там и предпази, но това става много, много трудно.

Хайде сега си представете ако това наше престъпно държавно американофилско управление начело с ПростоКир обяви мобилизация на всички мъже от 18 до 60 години и ни изпрати на война срещу руснаците! Колко от тия хиляди български мъже ще искат да се бият с руснаците? И досещате ли се какво ще стане ако откажем да воюваме – полеви военен трибунал и смърт чрез разстрел. И защо? Само защото тези, които ни изпращат да се бием срещу нашите Освободители, са национални предатели и целта им е братоубийствена война.

Не американци, англичани и французи да умират в бой, а славянските православни народи да се самоунищожат. Който откаже да убие брата си – разстрел. Незабавен, неотменим и наплно законен разстрел!?

Сега разбирате ли какво се случва в Украйна? И за какво сме им на англосаксите ние, българите?!

Полк. Николай Марков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ОВЧИ ЗАСПАЛ НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ВСЕКИ ДЕН ПРОТЕСТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ 18 ч.

  2. УКРАИНСКА БЕЖАНКА: „БЪЛГАРИТЕ СА АБСОЛЮТНО ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ ЦИГАНИ.
    ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СВОИТЕ ИЗРОДИ, НО ТУК СА ОСОБЕНО МНОГО!“
    НАГЛИ!
    ОТВРАТИТЕЛНО АРОГАНТНИ!
    ЗА ТАКИВА НАХАЛНИЦИ, БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЕНЦИ ПРОДАЖНИЦИ СИ РАЗПРАХА ЗАДНИЦИТЕ!

  3. Като бяхме деца, училището може би е било по-нагледно към нещата случващи се в живота.Другарят учител, наистина беше истински другар.Казваше ни и поговорки и умотворения,които остават в човек до живот.
    „Плитките рекички шумят много повече от пълноводните, така е и при плиткоумните хора“.
    „Има хора като коне с капаци, излишно е да се очаква от тях че имат широк поглед върху животът“.
    „За да самозалъгват и да се мъчат да изглеждат силни пред другите,най-много обичат да се изсилват безсилните“.
    Има и други, но като се погледнат сегашните управници вкопчили се във властта(открадната от народа),не мога да разбера след като са ни предали истинност и прозорливост,защо народа ни допуска живота ни да е като сегашния!?

  4. Според нашите управници и техните глашатаи от пресата за всичко /скъпотията, мизерията, инфлацията/ е била виновна Русия – отряза ни от евтиния газ и затова мизерстваме. Нищо подобно, – Русия никога не ни е отказвала да продава газ, само че плащайте в рубли. Някои европейски страни, Австрия например, са си открили сметки в рубли и купуват от Русия газ. Само нашите управници се оправдават с Русия. Рублата става конвертируема валута. Нали си спомняте – преди „демократичните промени“ у нас имаше валутни магазини „Кореком“, в които всичко се продаваше срещу твърда валута долари, :марки… Ето и сега: – международния пазар на газ е нещо като нашия „Кореком“, искаш газ плащай в – рубли.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *