Полицията в Кьолн брутално смаза демонстрацията против мигрантските изнасилвания! Чии интереси защитава?

КьлнВ Германия се случи нещо странно. Мъже и жени излязоха на официален митинг срещу сексуалните посегателства на мигрантите, извършени в новогодишната нощ върху невинни жени и момиченца.

Случилото се безобразие и върховно унижение е престъпление и най-малкото трябваше да бъде заклеймено. Но полицията в града бе мобилизирана и около 1 700 униформени обкръжиха протестиращите уж да запазят социалния мир. А час след като бе започнал митинга, полицаите насочиха водни струи и сълзотворен газ и разпръснаха справедливо протестиращото множество.

Това предизвика огромно недоумение у хората, чиито права бяха грубо погазени. В социалните мрежи избухна истинска война кого по-точно защитава полицията – собствените си граждани, или правата на тълпите имигранти, които буквално окупираха Германия и всяват страх сред хората.

кьолн
Кьолн в новогодишната нощ. Изнасилванията са продължили с часове

Официалните жалби за сексуално насилие от мигранти досега само в Кьолн са 121, което означава, че случаите са поне двойно повече, но не всяка жена има смелостта да се оплаче. Оплакали са се предимно тези, които са били хем опипвани и насилвани, хем обрани и трябва да си издадат нови документи.

В началото се разчу, че това е единичен случай на насилие  в Кьолн, но постепенно стана ясно, че тълпи разгонени сирийци и афганистанци са безчинствали по площадите  в Хамбург, Щутгарт, Берлин, Дюселдорф, , Залцбург, Билефелд и това само в Германия, без да се броят останалите държави, където е имало мигрантски сексуални посегателства  срещу жени – Швеция, Холандия, Австрия и Белгия.

migranti

Но случаите бяха неглижирани и трудно стигаха до медиите. Тръгнаха слухове, че на полицията й е забранено да съобщава за броя на пострадалите, а само за конкретни случаи, за които имат информация медиите, пред които жертвите са се разприказвали.

Само за една вечер бежанците показаха наглостта си, липсата на цивилизованост, мислиха с пенисите си, а не с главите си /второто явно им е трудно/ и доказаха, че могат да правят каквото си поискат и всъщност са безнаказани. За толкова много престъпления да бъдат арестувани само двама и да бъдат установени само още 28 е повече от нереално и предизвиква много въпроси.

Меркел-фереджеКой защитава разгонените арабски „аборигени“? Кой е решил, че ще интегрира два милиона души, след като те живеят по дивашките си правила, нагли са и не се съобразяват с нищо, даже със законите в страната? Кой не вижда, че те са силни само в тълпа и продължават по същия начин? Влязоха на тълпи, зъбеха се на полицаи и граничари, хвърляха демонстративно храната и водата, които им носеха, осираха цели стадиони и паркове и продължават да се държат като животни.

Да. Някой толерира това безумие  и на този някой дните му май са преброени.

Европа още не е толкова заспала и апатична, че да се остави в ръцете на диви орди да потъпкват законите й и да я хвърлят в страх и ужас.

Кога ще качите шляещите се нерези на самолети и ще ги върнете обратно по родните им места, фрау Меркел?

Часовникът шумно тиктака и има опасност процесите да станат необратими и ЕС да се разпадне. Това, за което отдавна мечтаят американците.

Ще се дадем ли?

https://youtu.be/oPfHBsq4oSw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *