БГ-Шок! Ромка скуба, блъска и преби учителка по английски пред второкласници

Емилия
Емилия Калоянова след побоя

Учителката по английски Емилия Калоянова,  беше брутално пребита от родителката  на свой ученик и то пред очите на останалите деца.

Ученикът бил буен, своенравен, правел всичко друго в клас, но не и да учи. На  6 януари пристигнал мокър от сняга, в който се търкалял и му дали оборотно облекло да се преоблече, оставили го до парното да се стопли. Той се заинатил и поискал да си ходи вкъщи, но по правилник не може да бъде пуснат сам в студеното време. Защото учителката носи отговорност за него. Малкото ромче тутакси се обадило на майка си по мобилния, за да й съобщи, че го тормозят. А родителката веднага дотърчала в училище, за да защити отрочето си.

Вместо да разговаря с учителката, тя се нахвърлила отгоре й, блъскала я, била я, удряла е в лицето, съборила я и й счупила ръката, а от единия удар повредила окото й, което сега ще се нуждае от сериозна операция, за да бъде спасено зрението.

Наглата майка обясни пред медии, че й тормозели детето в училище. Кой и защо го тормози, не стана ясно. Учителката много пъти й се обаждала, че синът й е невъзпитан, разхожда се в час, вдига си краката на чина и пречи  на другите деца да учат. Майката не взимала никакви мерки, а ругаела и псувала учителката, докато накрая отишла в училище и я пребила от бой.

Излязох да ме бие в коридора, за да не става това пред очите на децата, каза днес в интервю по телевизията Емилия Калоянова. Те пищяха в стаята, викаха – госпожо, госпожо, после излязоха и станаха свидетели на кървавата гледка. Сега с тях работи психолог, но те ще запомнят за цял живот, че учителите могат да бъдат бити, унижавани, тормозени и че родителите са по-силни от тях и могат да ги шамарят когато си поискат, дори в училище.

Какво става с образованието ни, пита отчаяната жена, която в момента е в болнични и не се знае кога ще се върне на работа и дали ще бъдат успешни операциите.

Какво става…Ами интергрираме се.

Не ромите с нас, а ние с тях. И бавно ни налагат собствената си култура и „самобитност“, решавайки проблемите с агресия и бой.

Какво става в България?

И защо агресивната родителка не е в ареста, а дава интервюта?

Земя на нашите деди, кажи  ни кой така те унижи? Кой те смачка и обезличи?

https://youtu.be/vVvstlQIQNc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Така ще е, докато ни управляват подкупни неграмотници, водачи на гей-паради.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *