Константин изгуби култовата си чалготека в Студентски град!

КонстантинФолпевецът Константин вече само на думи се води съсобственик на култовата си дискотека в Студентски град.

Негови приятели разкриват, че делът му от чалготеката бил изкупен от съдружниците му и той взел една шапка пари, като въпреки това се появявал вътре и пиел до зори, все едно заведението е още негово. По документи обаче той вече няма нищо общо с култовото заведение.

Преди цели пет  години певецът стана собственик на известната дискотека. Той бързо я направи печеливша и много обортна, тъй като колегите му пееха при него на по-тънки цени, а когато нямаше кой, той хващаше микрофона и забавляваше гостите си. Почти винаги имаше жива музика и затова опашките от желаещи да прекарат една разпускаща и дива пиянска вечер,  бяха огромни.

Всъщност всички смятаха, че заведението е на Константин, а той пък не спираше да се хвали с него. Отношенията бяха спорни, на няколко пъти властите се опитваха да затворят огромната чалготека, защото не беше законна и се дължаха доста пари за наема, но на певеца не му пукаше. Оказа се, че има хора зад гърба му, които се оправят с финансовите въпроси и решават проблемите с институциите по свой начин, а Коцето правеше само това, което най-добре умее – пееше, пиеше и не му пукаше!
Името му  се наложи толкова в общественото пространство, че дискотеката се свързваше само с него, а другите собственици стояха в сянка.

Сега заведението е достатъчно разработено и популярно, затова съдружниците поискали от певеца да им продаде дела си. Сумата го изкушила и той приел. Освен това повече нямало да се главоболи с доставките, персонала, бумагите и другите подробности по поддръжката.

Сделката останала в тайна и Константин продължава да нарича дискотеката своя, но това било само рекламен трик. Самото му присъствие докарвало много клиенти и голям оборот. А той пък взимал процент от него и продължавал да си пее, когато нямал други ангажименти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *