Валери Божинов се прехвърли на каки, подхвана интимна връзка с Ирен Онтева!

Валери ИренХвани си кака, за да те отрака, или да те метне в батака! Явно това е новото мото на  Валери Божинов, който от плеймейтки  се прехвърли на  Ирен Онтева и усърдно я сваля.

Футболистът намира време да лайква всяка снимка, която ретро моделката качва  в Инстаграм и коментира палаво някои апетитни подробности от външния вид на Ирен. Двамата флиртуват безобидно, но ежедневно и със завидно постоянство, което кара останалите да си мислят, че взаимоотношенията им са се задълбочили повече от харесването на снимки.

Според приятели на футболиста целта му е единствено да дразни Николета, с която все още не са стигнали до решението на съда за развод. Други обаче са сигурни, че ако той иска да я дразни, ще си избере някоя актуална красавица, която наистина да я ядоса и да породи много слухове.

И тази година на празниците бившето семейство беше разделено от хиляди километри. Мургавата плеймейтка отиде в Дубай, за да показва прелестите си на снимки във всякакви пози от плажа на скъпарския курорт,  докато Божинов  посрещна Нова година в София в преобладаващо  мъжка компания, за да не даде повод на бившата си да го изкара виновен в съда за разпадането на брака им.

Близки до футболиста обаче никак не изключват вероятността Валери да е хлътнал по бившата на Христо Сираков. Разликата им от 11 години не е фатална, освен това Божинов вече се насити на момиченца и на всякакви бръмчалки, които го използват само да му бръкнат в банковата сметка, а след това да го изритат като ненужна вещ.  Той решил, че му трябва улегнала жена, която ще го гледа в очите, няма да му кръшка и ще държи на него. Освен това и двамата с Ирен Онтева имат деца и този проблем няма да стои на дневен ред.

https://youtu.be/GYV5AQDd91I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *