Иван Ласкин: Който се жени за актриса е пълен идиот! Сашка не може дори да свари ориз!

ИванИван Ласкин е човекът, който вместо да чака като бей жените да ме сготвят, слага готварска престилка и покорно влиза в кухнята.

Той приготвял всички манджи и деликатеси вкъщи, правел дори баница и забърквал всякакви  вкуснотии за скъпата си Александра Сърчаджиева и за двете си дъщери – Люба и София, когато Люба му гостувала. И то не толкова от любов към готвенето, а за да не стои гладно семейството.

„Моята Сашка не може да свари и ориз. Загаря го, залепва й по тенджерата. А си представете да прави нещо по-сложно“ – издаде тайни от семейната кухня актьорът. И добави, че на такава нежна и крехка жена не й отива да реже лук и да си цапа  ръцете.

ласкин сърчаджиева

Той готвел и като  излизал и по мъжки с ловната дружинка. Ударят ли нещо, или не, нямало значение. Те си носели месо и от къщи и там въртяли хайдушка софра. Запържвали лук или праз и върху него мятали шишчета или печена на огън сланина. Ласкин поливал своите мръвки с червено вино. Напоследък избягвал концентратите и изобщо „твърдото гориво“.

Актьорът  няма никакви критики и претенции към кулинарните недостатъци на своята половинка, въпреки че твърди в профила си във Фейсбук, че всеки мъж, който се жени за актриса, е пълен идиот. Но явно му харесва ролята на идиот, а на Алекс пък, на която цял живот й е липсвала връзката с баща й – да бъде глезена от мъж и той да се съобразява с всичките й желания.

https://youtu.be/dgS_Y6BkjT4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *