Плевнелиев пак Изригна: ЦЕЛТА НА РУСИЯ Е ДА СРИНЕ БЪЛГАРИЯ! Москва спонсорира Няколко основни български партии! Вижте Отговора на Руския Посланик:

Президентът Плевнелиев за пореден път съобщи сензационно, че България е обект на мощна руска атака!

Русия не само била завзела българската икономика, ами и все по-нахално протягала дългата си ръка и към политиката ни.

Бившият държавен глава, който цели 5 години се снишаваше като гъба и само сегиз-тогиз изригваше с някое абсурдно – скандално, параноично и плашещо твърдение от типа „Русия иска да ни превземе и избие до крак“ или пък излизаше по телевизията да прочете някое с грешки и лапсуси новогодишно слово… във възхвала на ЕС, НАТО и САЩ, едва след края на мандата си се открехна и започна да издава национални тайни… Които обаче съществуват само и предимно в главата му.

Като например конспирацията, че когато сайтовете на някоя институции и особено на президентството забият или се бъгнат, това е резултат не от действието или бездействието на некадърни администратори, а е плод на дълбоко законспирирани руски хакерски атаки. По каква логика когато сайт на някое министерство забие за час-два, Москва всъщност вреди на България, така и не стана ясно. Кристално ясно е само в промитото, объркано и болно съзнание на Росенчо, където и без това цари пълен евро-атлантическо-американски хаос.

И не само! Русия се месела в политиката на България! Тя финансирала тайно няколко български партии! Плевнелиев не спомена кои са партиите, за да не изпадне в обяснителен режим и пак да се орезили. Но явно хората на Путин са решили да помогнат на управляващите в момента! Поне така излиза от словоизлиянието на президента.

Ако се абстрахираме от вечно заподозрените в тайни връзки с Путин и безгранична обич към Русия – БСП, за които няма доказателство да са получили и една рубла, то все пак в епицентъра на съмнението остават още няколко партии. Понеже няма как да са ДОСТ и ДПС, за чието финансиране обикновено се грижи Турция, то явно в групата на заподозрените попадат Патриотите или поне две от трите формации в коалицията.

Любовта на Волен Сидеров към Русия лесно може да бъде изкарана като повод за тайно взимане на рубли под масата. Но по темата отдавна не се говори. Платените сайтове на ГЕРБ, които са основните му врагове, млъкнаха внезапно. По причина, че Сидеров не просто стана патерица на ГЕРБ в новото правителство, но се готви и да получи важна управленска служба. Същото е и положението с ВМРО и Каракачанов, които многократно са заявявали, че трябва да сме в добри отношения с руската страна, защото това е полезно за икономиката ни. Нима и те са финансирани? И въпреки историческата вражда на ВМРО с Русия- заради тия му приказки правоверните евро-атлантици у нас държат под око воеводата и си имат едно наум.

Защото, според конспиративните данни на Плевнелиев няма как да са реформаторите, нито пък останалите знайни и незнайни, откровено спонсорирани от Сорос и Брюксел формации, които се явиха на изборите.

Тогава излиза, че Русия налива пари в ГЕРБ!

Москва е горяла от желание да подкрепи Борисов за трети мандат и му е изпратила куп пари, или му е вкарала троянски кон в управлението в лицето на коалиционните му патриотични партньори! В същото време обаче е знайно, че ГЕРБ е подкрепян финансово от ЕС и САЩ. И така, анализирайки думите на Роско, излиза, че всички световни държавници са се юрнали вкупом да плащат за изборите в България!

Това звучи безумно, но пък кой е очаквал от бившата ни ирландска пастирка нещо умно?

„Това е синдромът на политик, който е паднал от властта и не знае какво да прави. Интересът на камерите към персоната му вече е нулев, няма микрофони, журналистите не тичат след него… – липсва му медийното внимание“, заяви посланикът на Русия Анатолий Макаров у нас по повод обвиненията на Плевнелиев срещу страната му.

„Жал ми е за г-н Плевнелиев! Много ми е жал, обаче се налага да го кажа! Защо й е на Русия да атакува сайтове на министерства? Защо й е да се меси в избори, когато всички неща могат да се решат единствено по дипломатически път? Много е модерно напоследък да се говори как Русия вършеела по света и си купувала чужди политици на килограм. Но това е една безумна, нелогична и направо безумна пропаганда. Такива твърдения нямат нищо общо с реалността“, завърши Макаров.

И на нас от Skandalno.net ни е жал за Плевнелиев.

Да останеш едновременно без президентско кресло и жена ти да те натири, е тежък удар. Но въпреки това той би трябвало да го понесе по мъжки. Все пак 5 години се водеше държавен глава на България. Явно обаче мъжкото в характера на отривистия неолиберастки евро-гимнастик Роско е доста разтегливо понятие.

А ние пък по същата логика можем да попитаме: Кой плащаше и продължава да плаща на бившия ни държавен глава да дрънка глупост след глупост и смехотворни твърдения, неподплътени с доказателства?

Щяхме да попитаме, ако не беше пределно ясно, че отговорът се съдържа във въпроса ни.

И всички знаят какъв е този отговор… Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Плевнелиев беше най слабия държавен глава на България от времето на Хан Аспарух. Тази отрепка обаче продължава да фъфли безсмислици, защото САЩ му се отблагодарява за това.

  2. Гс отов съм да шпионирам в полза на Русия доброволно, т.е. безплатно, с надеждата час по скоро Ресия да „срине“ България

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *